ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Νέοι τριγμοί στη ΝΔ λόγω του ασφαλιστικού νομοσχεδίου










Σε δύσκολη εσωκομματική άσκηση που πρέπει να λύσει η Ρηγίλλης αναδεικνύεται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που προωθεί η κυβέρνηση, το οποίο φαίνεται να δημιουργεί νέα προβλήματα στην ενότητα της ΝΔ.Σύμφωνα με «Το Βήμα», έντονη είναι η κινητικότητα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο ...
από βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να δηλώσουν δημόσια ότι συμφωνούν με αρκετές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου.

Ερωτηματικό, ωστόσο, παραμένει η στάση που θα κρατήσουν στη Βουλή κατά την ψηφοφορία, καθώς μετά τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη ο πρόεδρος τη ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί διαφοροποιήσεις και μεταδίδεται ότι δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε πειθαρχικά μέτρα.

Υποστηρικτές της κ. Μπακογιάννη προεξοφλούν ότι θα καταγραφούν διαφοροποιήσεις και έμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για έναν τουλάχιστον «γαλάζιο» βουλευτή να βρεθεί εκτός κόμματος.

Μέχρι στιγμής η ΝΔ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θα πράξει στη Βουλή, αν και υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος δεν αρνούνται ότι υπάρχουν διατάξεις που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από τη μια πλευρά υπάρχει το «σκληρό μέτωπο» των βουλευτών και στελεχών που ανήκουν στη «λαϊκή Δεξιά» οι οποίοι συντάσσονται με τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που δεν διανοούνται ένα ακόμη πιο σκληρό Ασφαλιστικό, και από την άλλη βρίσκονται βουλευτές της «νεοφιλελεύθερης ομάδας».

Ο κ. Σαμαράς, όμως, δεν προτίθεται να δώσει «λευκή επιταγή» στην κυβέρνηση και σε αυτό το νομοσχέδιο, αν και δεν θα διστάσει να δώσει γραμμή να ψηφιστούν θετικές ρυθμίσεις.

«Η ΝΔ με την έναρξη της συζήτησης του Ασφαλιστικού στη Βουλή θα τοποθετηθεί με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο για το τι θα κάνει ως υπεύθυνη συντεταγμένη πολιτική δύναμη» τόνισε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του κόμματος Π.Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου