ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Θάνου








Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή της κας Κατριτσή, η Κατερίνα Θάνου έβαλε οριστικό τέλος στην καριέρα της την οποία θα επιθυμούσε να κλείσει πολύ διαφορετικά: "Ήθελα να κλείσω με τον δικό μου τρόπο, δηλαδή κάποιο μετάλλιο αν ήταν εύκολο, όμως το κεφάλαιο του πρωταθλητισμού θέλω πια να κλείσει. Φεύγω ώριμη και γεμάτη... Μπορεί να τελείωσε άσχημα αλλά η πίκρα των τελευταίων χρόνων δεν καλύπτει τις χαρές των προηγούμενων χρόνων.
Έχω κρατήσει τα όμορφα πράγματα και αυτά τα λίγα χρόνια στο τέλος που πέρασα δύσκολα δεν μπορούν να σκεπάσουν τα υπόλοιπα. Έχω περάσει πάρα πολύ όμορφα. Κρατώ τις γλυκές αναμνήσεις, την κούραση, σίγουρα υπάρχει μια πικρή γεύση από το 2004, όμως πήρα πάρα πολλά από το χώρο που υπηρέτησα. Θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά, να κερδίσω ένα μετάλλιο και να αποχωρήσω. Όμως την υπογραφή για το τέλος τη βάζω εγώ. Δεν μου έχουν απαγορεύσει από την IAAF να αγωνίζομαι."

Η Κατερίνα Θάνου αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου: "Ήμουν ανεπιθύμητη. Κατ΄αυτούς προσέβαλα το ολυμπιακό κίνημα και αμαύρωσα το ολυμπιακό ιδεώδες. Αλλά με ποιον τρόπο δεν πήρα ποτέ την απάντηση. Υπήρξαν αθλητές που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι εξέτισαν την ποινή των δύο χρόνων και επέστρεψαν κανονικά. Αυτοί όμως δεν έκαναν τίποτα κακό. Το θέμα είναι ότι σε όσους αγώνες κι αν προσπαθούσα να αγωνιστώ δεν θα μου το επέτρεπαν ποτέ. Οι ίδιοι που υπηρετούν το Ολυμπιακό Κίνημα πετούν έναν αθλητή εκτός, ενώ τον τελευταίο καιρό υποβλήθηκαν σε 120 αιφνίδιου ελέγχους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου