Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Ερώτηση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα σχετικά με τη μειωμένη καταβολή των οφειλομένων χρηματικών ποσών στο ΚΤΕΛ και στα ΤΑΞΙ του Ν. Γρεβενών για τη μεταφορά μαθητών
 Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας με αφορμή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη μειωμένη καταβολή των οφειλομένων χρηματικών ποσών στο ΚΤΕΛ και στα ΤΑΞΙ του Ν. Γρεβενών για τη μεταφορά μαθητών, κατέθεσε σήμερα  την παρακάτω ερώτηση στο αρμόδιο τμήμα κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής:...

Προς: Την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Θέμα : Οφειλές για τη μεταφορά μαθητών του Ν. Γρεβενών

Κυρία Υπουργέ,

Οι ιδιοκτήτες επιβατικών λεωφορείων και Ταξί του Νομού Γρεβενών, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, δεδομένου ότι ο Νομός κατοικείται από μικρό και χαμηλού εισοδήματος πληθυσμό που δύσκολα μετακινείται.

Πέραν αυτού, η θέση τους τελευταία έχει επιδεινωθεί σημαντικά, λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει συνολικά η πατρίδα μας.

Ένα από τα βασικά τους εισοδήματα αποτελεί η μεταφορά των μαθητών, για την οποία μεταφορά τους οφείλονται μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφασή σας διατίθεται στους Νομούς της Χώρας μας ένα μέρος των οφειλών.

Στο Νομό Γρεβενών διατίθεται το ποσό των 419.000 ευρώ, στο Νομό Φλώρινας το ποσό των 572.000 ευρώ, στο Νομό Καστοριάς το ποσό των 690.600 ευρώ και στο Νομό Κοζάνης το ποσό των 2.640.000 ευρώ.

Η καταβολή στο Νομό Γρεβενών του μικρότερου χρηματικού ποσού από όλους του Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας έχει προκαλέσει δικαιολογημένα, τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση του συνόλου των ιδιοκτητών επιβατικών λεωφορείων και ταξί.

Ερωτάστε:
1. Πώς δικαιολογείται αυτή η αδικία για το Ν. Γρεβενών;
2. Προτίθεστε να πάρετε άμεσα μέτρα ώστε να καταβληθούν και στο Νομό Γρεβενών τα ποσά που δικαιούται;


Ο Ερωτών Βουλευτής

Αθανάσιος Χαντάβας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου