ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο Καιρός: Άστατος ο καιρός και το επόμενο διήμερο


http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=63191&w=400&h=300&q=80






Βροχές και καταιγίδες σήμερα  Κυριακή και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Με βροχές η επιστροφή των εκδρομέων.  Βελτίωση από Τρίτη. Καταιγίδες εκδηλώνονται σήμερα στην ανατολική νησιωτική χώρα, από το μεσημέρι και στα κεντρικά ηπειρωτικά, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 24 βαθμούς. Πρόσκαιρες...
βροχές ή καταιγίδες θα συνεχιστούν και την Κυριακή, κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα. Η κεντρική, ανατολική Μακεδονία και η Θράκη σήμερα Κυριακή, θα έχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές η σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Η Θεσσαλία, η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησος θα έχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουν συννεφιά με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι με τοπικές βροχές και πιθανή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Η Θεσσαλονίκη θα έχει αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές, κυρίως τ ο μεσημέρι και το απόγευμα, όποτε είναι πιθανό στα ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

Τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος προβλέπονται πρόσκαιρες βροχές στη δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία με σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αυξημένη συννεφιά με μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου