ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Προκλητικός κυνισμός Πετσάλνικου: "Αλλοι παίρνουν πιο πολλά"

 







Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος είναι πλεον εμφανές οτι κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Θεωρεί οτι από την θέση του μπορεί να απολαμβάνει όχι μόνο της βουλευτικής αλλά και οποιασδήποτε οικονομικής ασυλίας τόσο για εκείνον όσο και για τους υπαλλήλους της Βουλής που με τόσο σθένος... υπερασπίζεται. Παρά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων εδώ και εβδομάδες για τις προκλητικές αμοιβές των υπαλλήλων της Βουλής, ο κ. Πετσάλνικος με αφορμή σημερινό δημοσίευμα των ΝΕΩΝ σύμφωνα με το οποίο ο πρώτος μισθός ενός υπαλλήλου της Βουλής είναι 1.900 ευρώ, σήμερα δήλωσε τα εξής:

"Μπορεί να είναι και έτσι. Όμως οι υπάλληλοι της Βουλής έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες περικοπές σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους υπαλλήλους του δημοσίου. Οι περικοπές των υπαλλήλων της Βουλής ξεπερνούν το 21% ενώ για τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα φτάνουν το 12% περίπου."
Και συνέχισε: "Πλέον οι υπάλληλοι της Βουλής δεν είναι οι καλύτερα αμειβόμενοι στο δημόσιο δείτε άλλους υπαλλήλους (Υπ. Οικονομικών, Γενικό Λογιστήριο, Υπ. Μεταφορών, Εφοριακοί
…)
Κοροϊδεύει πλέον ξετσίπωτα την κοινωνία κάνοντας την μια δήλωση πίσω από την άλλη για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των προκλητικά έως σήμερα αμειβομένων με 16 μισθούς υπαλλήλους της Βουλής.
NEWSIT

1 σχόλιο:

  1. ¨Οι υπάλληλοι της βουλής έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες περικοπές¨  Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά σημασία έχει πόσα τους έμειναν όχι τι ποσοστό έχασαν. Και αλήθεια, τι τους έμεινε; Ποιες είναι οι συνολικές απολαβές τους και τι κανουν για τα λεφτά αυτά; Ο μισθός από μόνο του δεν λέει τίποτα. Προσοχή : Δεν τα λέω αυτά για να σπέρνω διχόνοια όπως ο πρόεδρος της βουλής, αλλά για να ενημερωθούμε. Εφόσον είμαστε οι εργοδότες τους, καλά είναι να ξέρουμε πόσα πληρώνουμε και για ποια παροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή