ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η ανάπτυξη πάει περίπατο - Τέλη Ιουνίου ο αναπτυξιακός νόμος!





Η κυβέρνηση μέσα σε λίγες ημέρες επέβαλλε με απίστευτη ταχύτητα τα σκληρά μέτρα για συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους και μισθωτούς. Αντίθετα, το ζητούμενο, που είναι η ανάπτυξη δεν φαίνεται να την πολυαπασχολεί, αφού μετά από πολύωρη συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου... οι αρμόδιοι υπουργοί είπαν καλό καλοκαίρι.Η μόνη άμεση κίνηση είναι η κατάθεση την Τρίτη στην Βουλή του νομοσχεδίου για την ίδρυση μεγάλων επιχειρήσεων.
Ο αναπτυξιακός νόμος που όλοι περίμεναν πάει για τα τέλη Ιουνίου, ενώ η ανάσα που περίμεναν όλοι με το νομοσχέδιο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πάει για τον Σεπτέμβριο!

Ειδικά το τελευταίο το οποίο η αγορά το περιμένει εδώ και μήνες αφορά στην απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων που θα αφορά όλες τις επιχειρήσεις.

Η αρμόδια υπουργός κα Λούκα Κατσέλη, μίλησε και πάλι για μάχη για τη στήριξη των επενδύσεων με ένα νέο αναπτυξιακό νόμο και απλούστευση όλων των διαδικασιών ίδρυσης, αδειοδότησης και λειτουργίας επιχειρήσεων αλλά και σήμερα μείναμε στα λόγια.
Δεν απέφυγε επίσης για ακόμα μια φορά να διώξει από πάνω της τις ευθύνες για την αύξηση του πληθωρισμού στοχοποιώντας και πάλι τον συνάδελφό της υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε οτι ενώ οι τιμές σε πολλά προϊόντα πέφτουν, οι έμμεσοι φόροι αυξάνονται, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επιπτώσεις στην τσέπη του καταναλωτή.
Οταν ρωτήθηκε γιατί δεν προχωρά η ανάπτυξη το μόνο που είχε να απαντήσει ήταν οτι αυτή δεν γίνεται με μαγικό ραβδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου