ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Επιστολή Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα σε Δημάρχους και Κοινοτάρχες του Ορεινού Όγκου του Νομού Γρεβενών


 





Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας απέστειλε την Τετάρτη 5/5 την παρακάτω επιστολή στους Δημάρχους Θεοδώρου Ζιάκα, Αγίου Κοσμά, Γόργιανης καθώς και τους Προέδρους των επτά Κοινοτήτων, κοινοποιώντας την παράλληλα στη Ν.Α. Γρεβενών και την Τ.Ε.Δ.Κ. Γρεβενών:...
Αγαπητοί   Κύριοι Δήμαρχοι, 
Αγαπητοί  Κύριοι Πρόεδροι,
Όπως γνωρίζετε το Σχέδιο Νόμου « Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης  και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» προβλέπει για το Ν. Γρεβενών δυο προτάσεις συνενώσεων Δήμων και Κοινοτήτων.
Οι δύο αυτές προτάσεις προέκυψαν επειδή αφενός μεν, σύμφωνα με τα  κοινά και ενιαία κριτήρια του Υπουργείου Εσωτερικών θα έπρεπε στο Ν. Γρεβενών να δημιουργηθεί ο νέος Δήμος Βασιλίτσας, αφετέρου υπήρχαν έντονες αντιδράσεις θεσμικών παραγόντων αλλά και πολιτών του Νομού που πρότειναν τη  δημιουργία μόνο δύο Δήμων, των Γρεβενών και της Δεσκάτης.
Μας δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξουμε ένα διάλογο μεταξύ μας, και να εκφράσουμε τις τελικές μας απόψεις στην Πολιτική Ηγεσία  του Υπουργείου Εσωτερικών μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών.
Είναι προφανές ότι πρώτα απ’ όλους θα πρέπει να ερωτηθούν οι πολίτες των Δήμων και Κοινοτήτων, που εσείς εκπροσωπείτε, αν συμφωνούν να ενταχθούν σε ένα νέο Δήμο, το Δήμο Βασιλίτσας.
Όπως πληροφορήθηκα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία, δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα καμιά ανοικτή διαβούλευση με τους πολίτες και δεδομένου ότι επιθυμώ και εγώ να συμμετάσχω σε μια τόσο σημαντική διαδικασία συμφωνώ να γίνει διαβούλευση ως εξής :
Σάββατο 8-5-2010
- Στις 11:00 στους Μαυραναίους στο Δημοτικό Κατάστημα.
- Στις 18:30 στο Κηπουρειό στο Δημοτικό Κατάστημα. 
- Στις 20:30 στο Μέγαρο στο Δημοτικό Καφενείο του Κων/νου Γουλιάνα.
Κυριακή 9-5-2010
- Στις 11:00 στο Τύρναβο 
Σας παρακαλώ  πολύ να φροντίσετε να ενημερωθούν οι πολίτες των Δήμων και Κοινοτήτων σας και να διασφαλίσετε τις προϋποθέσεις ούτως ώστε να διεξαχθεί ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Οι αγαπητοί "κάτοικοι" του Δήμου Βασιλίτσας (!) είναι στον Τύρναβο; Διαβάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου