ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ο Σ. Σεϊσίδης πίσω από τον αφοπλισμό του σκοπού του Κεδίκογλου

 

 

 

 

 

 

Τελικά οι υπόνοιες ων αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν ότι ο Σ. Σεϊσίδης κρύβεται πίσω από τον αφοπλισμό του φρουρού. Μίλησαν οι εργαστηριακές εξετάσεις στα εγκληματολογικά γραφεία και προκύπτει πως το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε στο πουκάμισο, το παντελόνι τζι και τα παπούτσια του Συμεών... Σεϊσίδη ταυτίζεται με το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε σε μαύρο σκούφο στην επίθεση κατά του αστυνομικού σκοπού στη σκοπιά του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου, κι. Κεδίκογλου. 


Επίσης το υλικό ταυτίστηκε με το γενικό τύπο βιολογικού υλικού που εντοπίστηκε σε κουκούλα, η οποία βρέθηκε μετά από ληστεία στις 16 Ιανουαρίου 2006 στην Εθνική Τράπεζα στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Σόλωνος. 


Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των επικηρυγμένων, με το χρηματικό ποσό των 600.000 ευρώ, για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, Συμεών Σεϊσίδη, ετών 34, και του αδελφού του Μάριου Σεϊσίδη, ετών 29.


Ο Μάριος Σεϊσίδης



Τέλος η ΕΛ.ΑΣ έδωσε ξανά τους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου, για να παρέχουν πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου