ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ξεκινάει σήμερα η πιο κρίσιμη εβδομάδα για το Βατοπέδι - Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κοντός

http://www.scarlakidis.gr/photos/14_22.jpg








Σήμερα επαναλαμβάνονται οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου, με τις αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να συνεχίζονται. Μετά την κατάθεση της Σ.Μαντέλη αναμένεται να αποφασιστεί παράταση ολίγων ημερών ή εβδομάδων στις εργασίες...
της επιτροπής, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι από πόρισμα του ΠΑΣΟΚ θα ζητείται η παραπομπή όλων ή κάποιων από τους εμπλεκόμενους σε προανακριτική.
Ωστόσο, κερδίζει έδαφος και το σενάριο η εξεταστική επιτροπή αύριο Τρίτη να καταλήξει σε κοινό πόρισμα καθώς ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συμφωνήσουν ως προς τα πολιτικά πρόσωπα για τα οποία θα ζητήσουν τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.


Δεδομένου ότι αυτό μπορεί να προκριθεί με την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής είναι πια ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει κοινό πόρισμα και σε αυτό να καταγραφούν απλά οι ενστάσεις της ΝΔ.

Την ίδια ώρα η ΝΔ ανεβάζει τους τόνους απέναντι στο ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το ότι προσπαθεί να κατασκευάσει ενόχους. Παράλληλα, εξαπολύει πυρά στην κυβέρνηση και στον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη με αφορμή τη διάταξη που θεσπίζει ευνοϊκούς όρους για όποιους μάρτυρες δίνουν στοιχεία στη δικαιοσύνη, υπονοώντας σαφώς ότι σε αυτή τη διάταξη βασίστηκε η Σταματίνα Μαντέλη για να καταθέσει όσα κατέθεσε εναντίον υπουργών της ΝΔ στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου