ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Σχόλια με τον Φώτη Μπαζάκα...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj5XnMrFFzHpnq0eJqGW91KH4AQp4sr-yqGtXOPp0axr4J-VxVGZMovdLd1GFfd8LdsuPfNjM1_ZbDaoEx3yekD66eU69GabmlYU34Pyo5DdWiFPnNMeOymnAaySwA00X3CkE1-XioX4AQ/s1600/%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3+%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%95%CE%A3+2.jpg





- ΄Ηταν η σειρά των Παλαιμάχων του Πυρσού να φιλοξενήσουν τους συναδέλφους τους της Δόξας, σε ανταπόδωση του παιχνιδιού της Δράμας. - Σταρ της συνάντησης ο αειθαλής Σπύρος. - Τον έκανε το Δημητράκη με τα κρεμμυδάκια.
- Ανώτεροι οι Δραμινοί κέρδισαν άνετα και χωρίς μεγάλο ζόρι, παρά τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις που είχαν.
- Οι Γρεβενιώτες κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στη μάσα και τις μπύρες. Εκεί αποδείξαμε ότι παρόλη την κρίση, παραμένουμε άπαιχτοι.
- Συγχαρητήρια στους Παλαιμάχους μας να τιμήσουν μεγάλες μορφές του Γρεβενιώτικου Ποδοσφαίρου.
- Πρέπει σε όλους μας να γίνει συνείδηση ότι δεν προσφέρουν μόνο οι ποδοσφαιριστές.
- Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το παραβάν, προσφέρουν τα ίδια, αν όχι και περισσότερα.
- Κατασυγκινημένος αποχώρησε ο Δημήτρης Λιάκος, που μετά τόσα χρόνια παραμένει στη θύμηση των Γρεβενιωτών.


Για μια ακόμη φορά Παλαίμαχοι Πυρσού και Δόξας Δράμας, απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο είναι σαν το ποδήλατο. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!! Σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γρεβενών, οι Παλαίμαχοι της Δόξας Δράμας, ανώτεροι σ' όλη τη διάρκεια του απιχνιδιού, επικράτησαν άνετα των συναδέλφων τους του Πυρσού με το ευρύ σκορ 2-5. Για τον Πυρσό σκόραραν ο Ν. Τόλης στο 65΄και ο Γ. Δρουδάκης στο 70΄, ενώ τα τέρματα των Δραμινών πέτυχαν οι Κ. Παχατουρίδης, Α. Τσελέπης, Χ. Κιοσσές (2) και Γρ. Χαραλαμπίδης.
Πριν από την έναρξη του αγώνα σε μια σεμνή τελετή, τιμήθηκαν για την μεγάλη προσφορά τους στον Πυρσό, ο πρώην Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Λιάκος, ο ανεπανάληπτος Βάιος Ντάμπαλης και ο Θανάσης Δούμας μεγάλη μορφή του Πυρσού στη δεκαετία του ΄80.
Μετά τον αγώνα επακολούθησε δείπνο σε γνωστό κοσμικό κέντρο της Μυρσίνας, όπου οι Παλαίμαχοι των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να σχολιάσουν τις εξελίξεις στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΥΡΣΟΥ: Γ. Σιόλας, Γ. Μπακαϊμης, Δ. Μπαρμπαγιάννης, Γ. Τσιοπλής, Δ. Κολτσίδας, Γιάννης Τσιοπλής, Κ. Κοτζατίσογλου, Χ. Ιορδανίδης, Κ. Βλάχος, Κ. Τζάτζης, Δ. Κωτούλας, Σ. Βλάχος, Σ. Αναγνώστου, Ν. Φάσας, Α. Αναγνώστου, Ν. Τόλης, Γ. Κούσκορας, Γ. Κουρέλας, Σπ. Ζιώρας, Κ. Σαϊτης, Β. Σαράφας, Π. Φίλιος


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ:  Ν. Γρηγοριάδης, Γ. Χαμουρίδης, Κ. Παχατουρίδης, Ασλανίδης, Α. Τσελέπης, Γρ. Χαραλαμπίδης, Β. Μουρατίδης, Κ. Γεωργιάδης, Ε. Μεζεκίδης, Χ.  Κιοσσές, Μ. Λεπτοκαρύδης, Α. Ψατσαρίδης, Στάμογλου

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου