ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Επαναφορά του νόμου για την κουκούλα ζητά η Ν.Δ.

http://s.enet.gr/resources/2009-03/koukoules-thumb-large.jpg





Τα τραγικά γεγονότα με το θάνατο 4 ψυχών έφεραν στην επιφάνεια ξανά τη συζήτηση για την κουκούλα.Την εφαρμογή του νόμου για την αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων που είχε θεσπίσει η Νέα Δημοκρατία ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και υπεύθυνος του τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας... του Πολίτη της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που συγκλόνισαν όλον τον κόσμο.
Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι την ώρα που η κοινωνία των πολιτών δέχεται επιθέσεις από κουκουλοφόρους και θρηνεί θύματα, πρέπει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να εφαρμόσει το νόμο για την κουκούλα, τα καρτοκινητά το DNA και το λαθρεμπόριο ανθρώπων.
Μάλιστα, ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι η βία των κουκουλοφόρων είναι μορφή τρομοκρατίας και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ανευθυνότητα που δεν εφαρμόζει το νόμο.

1 σχόλιο:

  1. Ο κύριος Δένδιας δε ξέρει τι λεεί. Είμαι κερκυραίος και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που βλέπω τον κύριο Δένδια στο κοινοβούλειο. Είναι ντροπή του που είναι τόσο αντιλαϊκός τόσο αντυσινταγματικός και τόσο προκλητικός. Σκοπός δεν είναι να φάει περισώτερη ποινή ο κουκουλοφόρος αλλα να πιαστεί!! Σκοπός δεν είναι να επιβαρύνεται η κουκούλα αλλά να πιάνεται. Σκοπός Δεν είναι να ταυτοποιούνται τα καρτοκινητά αλλά να υπάρχει σωστό σύστημα εντοπισμού περιοχής ότα υπάρχουν εγκληματικές ενέργειες. Σκοπός δεν είναι να έχουμε μια κάμερα πάνω απο το κεφάλι μας για να πιάσει τον εγκληματία αλλα να πιάνεται ο εγκληματίας πρίν κάνει το άδικο. Αυτά ζητάει ο λαός όχι μέτρα περιοριζμού και καταπάτισης των ατομικών δικαιωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή