ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Η ΟΤΟΕ απαντάει αγωνιστικά στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, που στοχεύει στην υλοποίηση κατά γράμμα των κατευθύνσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)

http://www.sek-ist.gr/EA/photos/banks/OTOE.jpg







Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, εκτιμώντας την ασκούμενη πολιτική, που κινείται στο πλαίσιο της συμφωνίας της Κυβέρνησης με την Τρόικα, όπως αποτυπώνεται στο περιβόητο «Μνημόνιο», αποφάσισε συγκεκριμένο πρόγραμμα αγωνιστικών πρωτοβουλιών του κλάδου, με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής...
Οι συγκεκριμένες ενέργειες είναι:
1. Συμμετοχή σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, που θα ακολουθήσουν με αφετηρία το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου και ώρα 11 πμ.
2. Προσφυγή στη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) για τις επιθέσεις που δέχονται τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων στις Τράπεζες, που αντίκεινται στο Διεθνές και στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, με αίτημα την ανάληψη πρωτοβουλιών της Διεθνούς Οργάνωσης.
3. Ενημέρωση των ευρωπαϊκών συνδικαλιστικών οργανώσεων και της UNI για τις επιθέσεις που εξελίσσονται σε βάρος των εργαζομένων συνολικά, αλλά και των τραπεζοϋπαλλήλων και αφορούν στις περικοπές των εισοδημάτων, των συντάξεων, των ασφαλιστικών και των εργασιακών δικαιωμάτων κ.α., με στόχο την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών.
4. Συγκεντρώσεις ενημέρωσης των εργαζομένων στις Τράπεζες στις μεγάλες πόλεις της χώρας, με αντικείμενο το πραγματικό περιεχόμενο του Μνημονίου και της επακόλουθης πολιτικής, με στόχο την αγωνιστική τους προετοιμασία και τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις όλων των μορφών του συνδικαλιστικού κινήματος.
5. Ενημέρωση της κοινής γνώμης για τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες και τις δράσεις της ΟΤΟΕ με όλα τα επικοινωνιακά μέσα, ραδιοφωνικά σποτ, φέιγ-βολάν, ανακοινώσεις κ.α.

Τέλος η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ αποφάσισε την άμεση προετοιμασία και διεκδίκηση της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) για το τρέχον έτος, με την αποστολή συγκεκριμένου διεκδικητικού υπομνήματος τις επόμενες μέρες στις Τράπεζες.

Η ΟΤΟΕ επισημαίνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι σ’ αυτές τις ιστορικές στιγμές των μεγάλων κοινωνικών ανατροπών σε βάρος των δικαιωμάτων των μη προνομιούχων πολιτών της χώρας μας, θα δώσει όλες της τις δυνάμεις μαζί με ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα, υπερασπίζοντας την ιστορική της διαδρομή και τις κατακτήσεις δεκαετιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου