ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Έσωσε την παρτίδα η ΑΕΚ, διακοπές στο Ρέντη θα κάνουν στον Ολυμπιακό







Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού και κατέκτησε την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ. Τέταρτοι οι “ερυθρόλευκοι” που θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ στις 15 Ιουλίου. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπήκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέσα σε ένα κλίμα... που είχαν φτιάξει από νωρίς οι οπαδοί της ομάδας κατά του προπονητή τους. Παρολαυτά δεν επηρεάστηκαν και έδειξαν από νωρίς διάθεση να αναλάβουν τα ηνία απέναντι στον αποδεκατισμένο Ολυμπιακό. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μανωλάς άνοιξε το σκορ. Ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό και αποχώρησε στο 14΄με πρησμένο μάτι. Πρόλαβε να δει την ομάδα του να ισοφαρίζεται από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Όσκαρ και το πλασέ του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους η “Ένωση” διατήρησε μία ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσει σημαντικά τον Πάρντο. Στην επανάληψη, όμως οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και πάλι δυνατά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Μπλάνκο μετά από τραγικό λάθος του Όσκαρ. Όσο περνούσε η ώρα οι “ερυθρόλευκοι” έβγαιναν όλο και πιο μαζικά στην επίθεση με την ΑΕΚ όμως να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην άμυνα του Ολυμπιακού. Οι “κιτρινόμαυροι”, μάλιστα, σώθηκαν από τον Σεμπάστιαν Σάχα ο οποίος στο 82΄και στις καθυστερήσεις πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και διατήρησε το 2-1. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Μανωλάς διακομίσθει στο ιατρικό κέντρο΄, ενώ υπάρχουν φόβοι πως έχει κάταγμα στο ζυγωματικό.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ μέσα Αυγούστου σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που θα είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα δώσει ευρωπαϊκό ματς τη νέα σεζόν, στις 15 Ιουλίου.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ

ΠΑΟΚ 16
ΑΕΚ 9
ΑΡΗΣ 8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας, Λαγός, Μανωλάς (17’ Μανωλάς), Γιάχιτς, Καφές, Γκέντσογλου (76’ Αλεξόπουλος), Σκόκο, Μαντούκα, Νέμεθ (89’ Καράμπελας), Μπλάνκο

Ολυμπιακός (Μπάντοβιτς): Πάρντο, Μπράβο, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γκαλίτσιος (75’ Φετφατζίδης), Όσκαρ, Μήτρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου