ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010







Δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας, απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στη σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στην προηγούμενη κυβέρνηση για το «πώς φτάσαμε ως εδώ». Επέρριψε δε την ...ευθύνη για την κρίση χρέους στη σημερινή κυβέρνηση και απάντησε με σκληρό τρόπο στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού.
Ο κ. Σαμαράς είπε ότι δεν περίμενε «τέτοια πρωτόγνωρη όξυνση» από την πλευρά του πρωθυπουργού, την απέδωσε όμως στην «αμηχανία και τις ευθύνες» της κυβέρνησης. «Η αμηχανία σάς γυρίζει πίσω στο παλιό ΠΑΣΟΚ» λέγοντας ότι από το «δώστα όλα» του 1989 στο «υπάρχουν λεφτά» του 2009 δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα «πρέπει να μιλήσουμε για τη νέα μεταπολίτευση, να ακούσουμε τον κόσμο» και είπε «ναι» σε Βουλή 200 βουλευτών, στην κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, καθώς και σε αναθεωρητική Βουλή «για να περάσουμε τις αναγκαίες τομές».

«Για το χθες δεν ξέρω ποιος φταίει. Αλλά δεν θα αφήσω αναπάντητα όσα είπατε» ανέφερε ο κ. Σαμαράς και απάντησε με σκληρό τρόπο σε όσα είπε ο κ. Παπανδρέου για την πορεία των spread, τις υποβαθμίσεις από τους ξένους οίκους. τα «δώρα σε συνδικαλιστές» και τις σπατάλες από υπουργεία.
«Σήμερα χρεοκοπεί ένα ολόκληρο σύστημα αναδιανομής δανεικών που εσείς δημιουργήσατε» τόνισε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ψάχνει για συνενόχους «και εμείς συνένοχοι δεν γινόμαστε». Ξεκαθάρισε δε ότι το κόμμα του δεν δέχεται καμία σκέψη για αναδιάρθρωση του χρέους και λέει «όχι» στα μέτρα γιατί οδηγούν τη χώρα σε βαθιά ύφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου