ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Στους δρόμους οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας για τον Καλλικράτη



 





Το χορό των κινητοποιήσεων άνοιξαν το πρωί οι κάτοικοι της Αιανής, που έκαναν διαμαρτυρία στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη.Ζητούν να παραμείνει αυτόνομος ο Δήμος τους λόγω της ιστορικότητάς του. Στη συνέχεια έγινε συμβολικός αποκλεισμός του κόμβου του Τριγωνικού, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων ...
από την Κοζάνη. Στο μεταξύ αντιδράσεις προκαλεί ο ορισμός της Νεάπολης και όχι της Σιάτιστας ως έδρας του νέου δήμου Βοΐου. Την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει Πανσιατιστινό συλλαλητήριο και κλείσιμο υπηρεσιών, σχολείων και καταστημάτων. Την Τετάρτη αντιπροσωπεία του Δήμου Σιάτιστας θα παραδώσει σχετικό ψήφισμα στην υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη στη Θεσσαλονίκη.

Στα Γρεβενά, 930 δημότες (!) του δήμου Βασιλίτσας έστειλαν επιστολή στον υπουργό εσωτερικών ζητώντας να παραμείνει αυτόνομος ο Δήμος που προέκυψε από τη συνένωση των ορεινών κοινοτήτων της περιοχής. Πολλοί βέβαια είναι και αυτοί που ζητούν 2 Δήμους στον Νομό. Ο Δήμος Ηρακλεωτών, με ψήφισμά του ζητά την αυτονομία του, ωστόσο εμφανίστηκε και άλλη πρόταση για 4 Δήμους.

Στον νομό Φλώρινας το Νομαρχιακό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος που συμφωνεί με τις αποφάσεις του Δήμου Πρεσπών και της κοινότητας Νυμφαίου για τη μη ένταξή τους στους διευρυμένους Δήμους Φλώρινας και Αμυνταίου αντίστοιχα.

Στην Καστοριά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Ορεστικού, διαμαρτυρόμενοι για τη δημιουργία τεσσάρων Δήμων και ζητώντας τη σύσταση μόνο δύο με έδρες την Καστοριά και το Άργος Ορεστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου