ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Πολιτική εξόρμηση σε όλες τις μεγάλες πόλεις αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ







Μεγάλη πολιτική εξόρμηση θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, με περιοδείες σε χώρους δουλειάς και κατοικίας, καλώντας όλους τους εργαζόμενους να ενεργοποιηθούν στην πάλη κατά της κυβερνητικής πολιτικής, να συμβάλλουν στη συγκρότηση επιτροπών αγώνα και να συμμετάσχουν... στις πανεργατικές κινητοποιήσεις που οργανώνουν τα συνδικάτα.
Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, την Τρίτη, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Αλέκος Αλαβάνος, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι βουλευτές Βασίλης Μουλόπουλος, Θοδωρής Δρίτσας.

Όλοι οι ομιλητές στις τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη της συστράτευσης του ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπισθεί η κυβερνητική επίθεση που μέσω του μηχανισμού ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ, εκθεμελιώνει εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών και οδηγεί τη χώρα σε καταστροφικό δρόμο ύφεσης και την κοινωνία σε χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου