ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ : Τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

http://www.newstime.gr/resources/2009-10/vroxi_131009-thumb-large.jpg








Οι τοπικές βροχές στα νότια και οι τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ορεινά της ηπειρωτικής χώρας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη. Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι τοπικά...
αυξημένες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στα νότια βόρειοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται στα βόρεια γενικά αίθριος. Στα νότια αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα βροχής η καταιγίδας στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα βροχής η καταιγίδας στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου