ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ουδέν σχόλιο από τον Κων.Μητσοτάκη για τη διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη - «Ευτύχημα που ψηφίστηκαν τα μέτρα»


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHGtedPXgxeZqaWc-2_t8i5xk7i2xJMQy8C28JvMM-nhfle1UgRSVfxskOn_QApwDtEeRA-Ro_gRqB58NiH5rtokaqnkamxlG2eA7vhOcXLh7yHW0HKrZbdNl7iaFHH73FoQoWSdNRS7_w/s400/cebcceb7cf84cf83.jpg 







Δεν θέλησε να σχολιάσει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την αποπομπή της Ντόρας Μπακογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφασή της να υπερψηφίσει τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Σε σχετική ερώτηση, μία... ημέρα μετά τη διαγραφή της κ. Μπακογιάννη, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: «Τίποτα δεν έχω να σας πω».
Ωστόσο, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής, τόνισε πως «είναι ευτύχημα που ψηφίστηκαν τα μέτρα και η Ελλάδα έχει βάσιμη ελπίδα να αποφύγει την πτώχευση».

Προδιαγεγραμμένο διαζύγιο
Το πολιτικό διαζύγιο Σαμαρά-Μπακογιάννη ήταν προδιαγεγραμμένο. Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, και με δεδομένη την απόφαση της πρώην υπουργού να υπερψηφίσει τα έκτακτα μέτρα λιτότητας -που ανοίγουν το δρόμο για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ- θεωρείτο θέμα ωρών η αποπομπή της.

Όπως τονίζει το Βήμα, είναι ενδεικτικό ότι αμέσως μετά την ψηφοφορία εστάλη η επιστολή του κ. Σαμαρά προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα δημοσιοποιήθηκε μια ιδιαίτερα σκληρή δήλωση 2,5 σελίδων της κ. Μπακογιάννη για τον πρόεδρο της ΝΔ, στοιχείο που αποδεικνύει ότι και οι δύο πλευρές ήταν έτοιμες για την οριστική ρήξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου