ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Αποφυλακίζονται τις επόμενες ημέρες οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Γρηγορόπουλου






Προς αποφυλάκιση οδεύουν οι δύο ειδικοί φρουροί, Επ.Κορκονέας και Β.Σαραλιώτης, που κατηγορούνται για το θάνατο του Αλ.Γρηγορόπουλου, καθώς στις 6 Ιουνίου λήγει το 18μηνο ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησής τους και μέχρι τότε δεν προβλέπεται να έχει εκδοθεί η απόφαση του...δικαστηρίου. Σύμφωνα με τα Νέα, το δικαστήριο της Αμφισσας φέρεται να έχει δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου, πριν συμπληρωθεί ο επίμαχος χρόνος, η προφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα να έχει αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους.

Εκτός φυλακών αναμένεται να βρεθεί και ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος φέρεται ως απλός συνεργός στην πράξη της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Το πράσινο φως για την αποφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων, όπως όλα δείχνουν, θα δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες πιθανότατα με βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας.

Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις νομικών, δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας των ειδικών φρουρών να τους επιβληθεί περιοριστικός όρος που να μην τους επιτρέπει να βγουν εκτός των ορίων της Αμφισσας, όπου διεξάγεται η δίκη.

Καρέ-καρέ οι πυροβολισμοί
Την Τρίτη προβλήθηκε στη δικαστική αίθουσα το βίντεο με τους πυροβολισμούς, που είχε τραβήξει κάτοικος της περιοχής των Εξαρχείων.

Η προβολή των επίμαχων σκηνών έγινε για πρώτη φορά στο ακροατήριο παρόντων των κατηγορουμένων, αλλά και των γονέων του θύματος κατά τη διάρκεια της εξέτασης του κ. Γιώργου Ραφτογιάννη, πραγματογνώμονα της οικογένειας του 15χρονου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου