ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η Βασιλική Ζωγράφου...ζωγράφιζε στο στίβο...





 




Τεράστια επιτυχία για τη δεκατριάχρονη Βασιλική Ζωγράφου, που κατέλαβε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Σχηματάρι. Η μικρή Βασούλα  πρώτευσε στα 600 μ. με χρόνο 1΄41΄΄ 44΄΄΄ αφήνοντας πολύ πίσω τη δεύτερη στη σειρά κατάταξης συναθλήτριά της. Να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα κορίτσια που έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ήταν κατά δυο χρόνια μεγαλύτερα από τη φτεροπόδαρη Γρεβενιώτισσα....
  Με ανοιχτό το στόμα παρακολουθούσαν την καταπληκτική προσπάθεια της Βασούλας οι ειδικοί του στίβου και όλοι πλέον μιλούν για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού στίβου.
Εμείς από τη μεριά μας συγχαίρουμε τη μικρή συμπατριώτισσά μας και της ευχόμαστε τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα. Συγχαρητήρια επίσης στην προπονήτριά της κ. ΄Αννα Σπανού που πίστεψε και καλλιέργησε το ταλέντο της Βασούλας και τέλος συγχαρητήρια στο Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι ο Σύλλογος των επιτυχιών, ο Σύλλογος που κάνει γνωστά τα Γρεβενά στο Πανελλήνιο.

1 σχόλιο: