ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πρόστιμο για την γέννηση της κόρης του μέσα στο αυτοκίνητο... στα Γρεβενά όμως...






Πρόστιμο 35 δολαρίων για παράνομο παρκάρισμα επιβλήθηκε σε ένα νέο πατέρα στο αυτοκίνητο του οποίου λίγο νωρίτερα είχε γεννηθεί η κόρη του.Ο Ορλάντο Κασέρες, ο οποίος μένει στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης είχε φτάσει στο μαιευτήριο μαζί με την σύζυγό του Τζοάνα Μέλο η οποία όμως δεν πρόλαβε να... φτάσει στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να γεννήσει στο πίσω κάθισμα την μικρή κόρη της Μία.Στο αυτοκίνητο του ζευγαριού έσπευσαν γιατροί έκτακτης ανάγκης οι οποίοι έκοψαν τον ομφάλιο λώρο και μετέφεραν την Τζοάνα και την Μία στο μαιευτήριο.

Ο ευτυχής πατέρας συνόδευσε την σύζυγο και την κόρη του αλλά ξέχασε να βάλει το παρκόμετρο που απαιτείτο για να σταθμεύσει έξω από το μαιευτήριο.Έτσι μόλις γύρισε να πάρει το αυτοκίνητό του βρήκε στο παρμπρίζ μία κλήση 35 δολαρίων, την οποία μάλλον θα καταφέρει να "σβήσει" αφού έχει ως δικαιολογία για την παράνομη στάθμευση του τον... ερχομό της κόρης του.
ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Στα Γρεβενά πάντως σπάνια γράφουν παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα... και να σκεφθείτε ότι μερικά χρησιμοποιούν ως μόνιμο χώρο στάθμευσης τα πάρκινγκ που είναι για τα λεωφορεία, λέτε και δεν έχουμε ανάγκη τούς επισκέπτες που δυστυχώς φεύγουν αφού δεν βρίσκουν που να σταθμεύσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου