ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σωκράτης Κόκκαλης: "Κουράστηκα.."







Ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε «κουρασμένος» στο χθεσινό Δ.Σ. και έδειξε αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό δίνοντας εντολή να βρεθούν νέοι επενδυτές. Η ατάκα του «μπορεί να είμαι και απλός φίλαθλος» τα λέει όλα. «Θυμάσαι Γιώργο…»Ο Σωκράτης Κόκκαλης ξεκίνησε την ομιλία του στο χθεσινό Δ.Σ. απευθυνόμενος... στον στενό του συνεργάτη, Γιώργο Λούβαρη, λέγοντας:
«Θυμάσαι Γιώργο, τι είχαμε βρει το 1992 όταν αναλάβαμε την ομάδα; Χρέη, ούτε γραφεία. Κάτι καφάσια με κάτι βιβλία θυμάμαι. Μια ομάδα με 8 δις χρέη και ένα σύλλογο που δεν είχε τίποτα. Τα φτιάξαμε όλα από την αρχή. Νέες εγκαταστάσεις, νέο γήπεδο, μεγάλες μεταγραφές. Κάναμε τόσα για τον Ολυμπιακό και φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να ακούμε... “το πώς καταντήσαμε τον Ολυμπιακό”».
«Κουράστηκα»
Εν συνεχεία, είπε: «Κουράστηκα! Βάζω μόνο εγώ χρήματα τόσα χρόνια. Δεν θέλω να βάλω άλλα. Όποιος θέλει να πάρει την ομάδα, ας έρθει. Και εσείς (σ.σ απευθυνόμενος στα άλλα μέλη του Δ.Σ) αν ξέρετε κάποιον, μπορείτε να ενεργήσετε».
Τότε πήρε τον λόγο ο Μιχάλης Κουντούρης και είπε: «Πρόεδρε, σεβαστό είναι, εάν δεν μπορείς άλλο να βάζεις λεφτά», και ο Κόκκαλης απάντησε: «Δεν το κατάλαβες. Δεν είναι ότι δεν μπορώ. Δεν θέλω να βάλω άλλα…».
«Ακόμη και απλώς φίλαθλος!»
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν δίστασε να πει κάποια στιγμή τη λέξη «φεύγω», ενώ μέσα στις ατάκες που πέταξε ακούστηκε και η εξής σημαντική: «Δεν έχω πρόβλημα να μείνω και απλός φίλαθλος! Δεν είναι ανάγκη να είμαι πρόεδρος».
«Έξοδα όσα και τα έσοδα»
Όσο για τη συνέχεια σε περίπτωση που δεν μπει άλλος επιχειρηματίας στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Αν δεν έρθει κανείς, θα κοιτάξει ο επόμενος πρόεδρος πόσα έσοδα υπάρχουν και ανάλογα να είναι κα τα έξοδα. Εγώ δεν βάζω άλλα χρήματα, δεν θα πληρώνω μόνο εγώ».
Ο Κόκκαλης ενημέρωσε και για την αποτίμηση της ΠΑΕ, λέγοντας: «Η μια εταιρεία την έχει προσδιορίσει στα 120 εκ. ευρώ και η άλλη στα 70 εκ. ευρώ. Θα χρειαστεί να γίνει και τρίτη».
«Έχει ξεφύγει το πράγμα»
Ο Κόκκαλης ήταν απόλυτος ότι δεν θέλει να συνεχίσει μόνος του στον Ολυμπιακό. Εμφανίστηκε, μάλιστα, πικραμένος και ενοχλημένος από την κριτική που του έχει γίνει από τον Τύπο και από τον κόσμο, λέγοντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης: «Έχει ξεφύγει το πράγμα». Εξάλλου, και μετά το Δ.Σ. άνθρωποι του προέδρου εξέφραζαν την άποψη ότι ο Κόκκαλης νιώθει ότι πλέον οι οπαδοί δεν τον θέλουν.
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΜΕΛΗ
«Δεν είναι προτεραιότητα»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο θέμα των μελών. «Είχαμε ξεκινήσει με στόχο να φτάσουμε τα 100.000, κάποια στιγμή φτάσαμε στα 80.000, τώρα έχουν μείνει πολύ λίγα, ενεργά είναι 18.500, όσα περίπου τα διαρκείας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κόκκαλης, ενώ σε κουβέντα που έγινε για το Γιουρόπα Λιγκ και τους τρεις προκριματικούς γύρους ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φέρεται να είπε πως δεν είναι προτεραιότητα για την ομάδα.
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΟ
«Εκεί υπάρχουν πολλοί»
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε σύγκριση, λέγοντας: «Εκεί υπάρχουν 5-6 που είναι στο προσκήνιο κα βάζουν χρήματα. Υπάρχουν ακόμη 5-6 που δεν είναι μπροστά και έχουν βάλει 2-3 εκ. ευρώ ο καθένας. Εγώ είναι μόνος μου 20 χρόνια», ήταν τα λόγια του εννοώντας προφανώς πως ο Ολυμπιακός θα είχε ανάγκη και από μικροεπενδυτές.
ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
«Ήμασταν χάλια»
Ο πρόεδρος παραδέχθηκε ενώπιον του Δ.Σ. ότι φέτος «κάναμε λάθη». Και όταν μέλη του συμβουλίου του είπαν για τον παράγοντα της Λίγκας αλλά και της διαιτησίας, δεν έψαξε δικαιολογίες. «Τα δύο πρώτα χρόνια πήγα καλά η Λίγκα. Το πρωτάθλημα το χάσαμε στο Καραϊσκάκη και σε παιχνίδια όπως με τον ΠΑΣ που κερδίζαμε 2-0 και ισοφαριστήκαμε. Η διαιτησία μάς έφταιγε ή ήμασταν χάλια;». Και μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τη φάση του Μήτρογλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είπε πως και στο πρώτο ματς στο Φάληρο ακυρώθηκε γκολ της «Ένωσης».
ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ
«Δεν έχει παυτεί»
Όσον αφορά το τι θα γίνει με την προετοιμασία ο Κόκκαλης έδειξε να υπολογίζει στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με τη φράση που είπε «ο Μπάντοβιτς δεν έχει παυτεί. Οι παίκτες πήραν όλοι τα προγράμματά τους και πρέπει να επιστρέψουν στις προπονήσεις». Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Ολυμπιακός θα πορευθεί και τη νέα σεζόν με τον «Μπόσκο».
ΣΑΒΒΑΣ
«Θα το παίρναμε, αν…»
Μια διαφορετική άποψη ακούστηκε χθες κάποια στιγμή από τον Σάββα Θεοδωρίδη που τόνισε: «Αν είχαμε πάρει τους Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Φιλομένο δεν θα είχαμε χάσει το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ που εξέφρασε την άποψη ότι αυτή την περίοδο η ομάδα έχει ανάγκη από έναν... νοικοκύρη προπονητή «σαν τον Μπάγεβιτς, τον Σάντος και τον Βαλβέρδε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου