ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Νέα Γραφεία για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στα Γρεβενά.







Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Περιφερειακού Τμήματος Γρεβενών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης του Παραρτήματος το Σάββατο 8 Μαΐου 2010.Τα νέα γραφεία στεγάζονται στο πρώην κτίριο Αιμοδοσίας του παλιού... Νοσοκομείου Γρεβενών στο Τέρμα της Οδού Μεγ. Αλεξάνδρου.Η ανακαίνιση του κτιρίου έγινε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ.


Ο Νομάρχης Γρεβενών συνεχάρη την Πρόεδρο κ. Μαρία Λιοπιάρη και τα Μέλη του Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που επιτελούν στο Νομό Γρεβενών « να έχετε δύναμη να μπορείτε εθελοντικά να προσφέρετε αυτά που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας και η κοινωνία. Καλή Επιτυχία σε ότι και αν κάνετε και εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας».Η πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Νομάρχη για τη χρηματοδότηση από τη Ν.Α Γρεβενών της ανακαίνισης του κτιρίου αιμοδοσίας και του προσέφερε τιμητική πλακέτα.

Τιμητικές πλακέτες προσέφερε επίσης στην Αντινομάρχη της Ν.Α. Γρεβενών κ. Αικατερίνη Πέτρου καθώς και στο Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Αρμπάρα.
Την εκδήλωση έντυσε μουσικά τμήμα της Νομαρχιακής Ορχήστρας Γρεβενών.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντινομάρχης και ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Α. Γρεβενών κ. Αικατερίνη Πέτρου και Αναστάσιος Μαρκόπουλος καθώς και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Αρμπάρας και Αστέριος Μπασδέκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου