ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Η πολιτική της κυβέρνησης θα φέρει εκρήξεις εκτίμησε ο Αλ.Τσίπρας







Η πολιτική των ακραίων επιλογών στην οικονομία θα φέρει αναπόφευκτα κοινωνικές εκρήξεις, προέβλεψε ο Αλ.Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.Ο κ. Τσίπρας είπε ότι όσοι ποντάρουν στην ηττοπάθεια και στο φόβο των εργαζομένων για να προωθήσουν... την κατεδάφιση της κοινωνίας, είναι γελασμένοι και εκτίμησε ότι «θα ηττηθούν από ένα γιγάντιο μαζικό κίνημα που θα πλημμυρίσει τους δρόμους, τους τόπους δουλειάς, τις γειτονιές».

Αναφερόμενος στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα το τελευταίο διάστημα είπε ότι είναι πολλοί αυτοί που το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα συνολικής απαξίωσης του πολιτικού κόσμου και ζητάνε ακόμα και μεταρρύθμιση του Συντάγματος για να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλεία τους χωρίς τις ενοχλητικές αντιδράσεις από τους κοινωνικούς αγώνες.

Κατηγόρησε τα ΜΜΕ για συγχορδία επιθέσεων, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο σημειώνοντας ότι «πρώτος και καλύτερος ο εκπρόσωπος της πιο κρατικοδίαιτης παραγωγικής τάξης της χώρας, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο πολιτικό σύστημα που κατά τη γνώμη του δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει.»

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει λύσεις, όπως την επαναδιαπραγμάτευση και διεκδίκηση για απευθείας δανεισμό από την ΕΚΤ και με αναδιάρθρωση των όρων, του χρόνου αποπληρωμής, των επιτοκίων και ενδεχομένως και με διαγραφή μέρους του χρέους, στα πλαίσια μιας συνολικής ρύθμισης σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Επίσης ο κ. Τσίπρας πρότεινε να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο και να αρθούν οι αδικίες του φορολογικού συστήματος, όπως και να καταργηθούν οι δεκάδες απαλλαγές από ΦΠΑ.

Ζήτησε επίσης να φορολογηθεί το εφοπλιστικό κεφάλαιο που έχει 58 διαφορετικά είδη φοροαπαλλαγών και η Εκκλησιαστική Περιουσία.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι κάποιοι ετοιμάζονται να συκοφαντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνουν προβοκάτσιες βάζοντας μπροστά το παιδί για τα θελήματα, την ακροδεξιά.

«Είμαστε πιο έμπειροι, πιο σοφοί. Πιο προετοιμασμένοι. Δεν θα αφήσουμε να μας συκοφαντήσουν αυτοί που κάνουν εγκλήματα στο όνομα του λαού που αγωνίζεται».

Χαιρετισμό απηύθυναν η Μαρίζα Ματίας ευρωβουλευτής του πορτογαλικού «Μπλόκο της Αριστεράς» και ο βουλευτής του ΚΚ Γαλλίας Ζαν Πιέρ Μπράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου