ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τον "Καλλικράτη" στον Ν.Κοζάνης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8m68qm-VGZrGB1R3Tltj7-cLjn_HipPRx_H0Wf1cmTOnIfGvOWWFf9GCcYFoHkMIyVsbst4YHEM1uiKGtp25ZcyoWlLrDjFZeUlRuPhlYawTs4y_FNb59_8c2vvf0P5Oh-5kYE_WYInY/s400/livadero1.JPG





Έντονη διαμαρτυρία του δημάρχου Πτολεμαΐδας για τον «Καλλικράτη»
Επιστολή με την οποία εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τα όσα προβλέπει το σχέδιο «Καλλικράτης» για το νέο δήμο Εορδαίας απέστειλε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης προς τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση. Ζητά την άμεση επανεξέταση... των ορίων του νέου διευρυμένου δήμου Εορδαίας, προκειμένου να μην αδικηθεί μια περιοχή που τόσα έχει προσφέρει στη χώρα και σημειώνει ότι δεν νοείται ο μεγαλύτερος ενεργειακός δήμος να λεηλατείται και να δημιουργούνται άλλοι δήμοι ισχυρότεροι του ενεργειακού, με μοναδικό στόχο την αποδυνάμωση της Εορδαίας.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης
Την πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την δημιουργία νέου Δήμου στα όρια της τέως Επαρχίας Βοΐου του Ν. Κοζάνης, με έδρα την Νεάπολη χαιρετίζει με ομόφωνη απόφαση του, σε ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης Κοζάνης το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως. Επισημαίνει ότι η Νεάπολη βρίσκεται στο κέντρο της γεωγραφικής ενότητας, κομβικό σημείο σε όλους τους οδικούς άξονες, στην καρδιά της γεωργοκτηνοτροφικής ανάπτυξης του Βοΐου με βιοτεχνικές μονάδες μεταποίησης, έχει όλες τις Διοικητικές υποδομές, είναι η ιστορική έδρα της Επαρχίας Βοΐου και εγγυάται την ισόρροπη ανάπτυξη του νέου Δήμου. Στο ψήφισμα σημειώνεται πως, ο λαός του Βοΐου μετά την αρχική ικανοποίηση, είναι ανήσυχος και οργισμένος, ενώ μετά την αντίδραση των κατοίκων της Σιάτιστας, έσπευσαν τοπικοί βουλευτές και εξήγγειλαν προκαταβολικά και κατηγορηματικά ότι η έδρα θα αλλάξει και θα οριστεί η Σιάτιστα, η οποία βρίσκεται στο άκρο του νέου Δήμου, σε ορεινή και δυσπρόσιτη θέση. Το δημοτικό Συμβούλιο καλεί την Πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων διότι η υποχώρηση της θα σημάνει οπισθοδρόμηση και αφάνταστη ταλαιπωρία των Δημοτών μελλοντικά.

Συνέχεια των κινητοποιήσεων στο δήμο Σιάτιστας
Τη δυναμική κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή του Δήμου Σιάτιστας, ζητώντας τον ορισμό της έδρας του υπό σύσταση Δήμου, στην πόλη της Σιάτιστας και όχι στη Νεάπολη, όπως προτείνει το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο του προγράμματος Καλλικράτης. Από τη συντονιστική επιτροπή προγραμματίζεται για την Παρασκευή 7 Μαΐου το πρωί Πανσιατιστινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή Μπάρα, παρουσία όλων των Σιατιστινών της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού. 
ερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου