ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αθλητικά σχόλεια και άλλα από τον Φώτη Μπαζάκα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0Zrwsbs0wg73CaIESA7dvrkCh9ZwLT3adknln3wdLmu2drFv5gKl8IKREmkWGjKyDtVaPExI-jm-YpbuUS6sHuDihSxjlNe3eBYXj5jLMdXNFvUWb7-JtouRZUpB3VcBqqStdrA3TVyA/s1600/bazakas004.jpg









- Παραιτήθηκε και μείναμε ορφανοί... Από ΠΑΤΕΡΑ!!!!
- Ορίστε, τι κατάλαβε ο Παύλος που δεν πήγε στο ΔΣ; Πού θα ξαναδεί παραίτηση Πατέρα;
- ΄Εχετε δίκιο, ποιος νομίζει πως είναι ο Πατέρας να τα βροντάει έτσι και να φεύγει; Ο Κόκκαλης;
- Πού να ξέρουμε γιατί ο Θανάσης έσπευσε να δηλώσει ότι αν ο Πατέρας επιμείνει στην παραίτησή του, θα φύγει κι αυτός;...
΄Ισως για να ελαφρύνει το κλίμα.
- Εδώ που τα λέμε, μας φαίνεται αδιανόητο να πάει η ΠΑΕ ΠΑΟ σε εκλογή νέου προέδρου. Αυτά πια γίνονται μόνο στον θρύλο.
- Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης Πατέρα, οπαδοί του ΠΑΟ έσπευσαν αυθορμήτως στο γραφείο του και του ζήτησαν να ανακαλέσει. Αλλιώς να μην τους ξανακαλέσει.
- Είναι πρόωρο να υποθέσεις ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο πολυμετοχικός ΠΑΟ κινδυνεύει να διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Μήπως εννοείτε στα εξ ων εξετέθη;
- Ας αφήσει κι αυτός ο Πατέρας τις υπερβολές ότι δέχτηκε πόλεμο επικοινωνιακής λάσπης. Επειδή δηλαδή είπε μια καλή κουβέντα γι' αυτόν ο Τζίγκερ;
- Τις κάλτσες του είπε πάλι ο Θανάσης βγαίνοντας από το ΔΣ. Αλλά αυτό με τις κάλτσες του Σάρας πώς το σκέφτηκε;
- Και να 'ταν μόνο η παραίτηση Πατέρα που σόκαρε το ΔΣ και τον κόσμο του ΠΑΟ; Εδώ ο Αντωνίου παρουσίασε την έκθεσή του για το ποδοσφαιρικό τμήμα.
- Μην αμφιβάλλει κανείς για Αντωνιάδη ότι μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του προσωρινού προέδρου του ΠΑΟ. Τόσα χρόνια ήταν μόνιμος πρόεδρος του ΠΣΑΠ.
- Ε, ναι, δεν μας πείθει ο Πατέρας ότι παραιτήθηκε για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας. Ουδέποτε πρόεδρος του ΠΑΟ εγκατέλειψε την θέση του για τόσο ασήμαντους λόγους.
- Βαριά και ανθυγιεινή λοιπόν η Σούπερ Λιγκ!
- Πρέπει να είσαι πολύ... λέρα για να κυβερνάς γαλέρα.
- Αντίστοιχα, πρέπει να έχεις αντοχές για ριγκ, για να μείνεις στην Σούπερ Λιγκ.
- ΄Οπως φαίνετα το πρωτάθλημά μας είναι από τα δυσκολότερα του κόσμου (κι όχι απλώς της Ευρώπης).
- Πρέπει να γίνει εισήγηση στον Υπουργό Εργασίας, όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ να εγγραφούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα.
- Ειδικά οι πρόεδροι, οι μέτοχοι των ΠΑΕ, αλλά και οι προπονητές. Δεν το λέμε αυθαίρετα αυτό. Το λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
- Ο Σάντος παράτησε μια στρωμένη ομάδα, την οποία μετά κόπων και βασάνων έφτασε στα πρόθυρα του Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή κουράστηκε.
- Ο Κόκκαλης, παρατάει μια επίσης στρωμένη (μέχρι πρότινος) ομάδα, με πολλούς τίτλους, επειδή βαρέθηκε και δεν έχει άλλες αντοχές. Δεν είναι ότι δεν μπορεί να ξοδεύει πια. Είναι ότι δεν θέλει.
- Δεν επηρεάστηκε από την οικονομική κρίση. Επηρεάστηκε από την ψυχολογική κρίση. Την κρίση άγχους που πιάνει τους περισσότερους εργαζόμενους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.
- Ο Πατέρας πάλι, αισθάνεται κουρασμένος από τις επιθέσεις που δέχεται από τους υπόλοιπους μετόχους και θέλει να αποτραβηχτεί, όπως έκανε πριν από καιρό ο Βγενόπουλος.
- Δημιούργησε ενα τεράστιο... κίνημα για να γίνει ο Παναθηναϊκός πολυμετοχικός, αγόρασε ένα κομμάτι και αυτός και μετά είπε φτου και... Βγαίνω.
- Ρωτήστε επίσης τον Ρέμο, να σας πει τι τραβάει με τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα του Ηρακλή. Οι άθλοι του Ηρακλή δεν είναι τίποτα μπροστά στον άθλο που πρέπει να γίνει για να πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ο «Γηραιός».
- Και ο Ρέμος κοντεύει να γίνει... γηραιός πριν την ώρα του.
- Ε, όλοι αυτοί να μην πάρουν μία σύνταξη για Βαρέα-Ανθυγιεινά; Να μην τους αναγνωριστούν οι ευνοϊκές διατάξεις που ισχύουν για τους εργαζόμενους σε λιγνιτωρυχεία, μεταλλεία, σε υπόγειες στοές ή υπέργειες εργασίες, στη βυρσοδεψία, στην υαλουργία, στις τσιμεντοβιομηχανίες;
- Μπορεί να επικρατεί τάση μείωσης της συγκεκριμένης κατηγορίας επαγγελμάτων, όμως η πίεση που δέχονται καθημερινά οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν αντέχεται για πολλά χρόνια.
- Δεν είναι και μικρό πράγμα να κυνηγάς με το... τουφέκι τους επενδυτές για να δώσουν τα ωραία τους εκατομμυριάκια στον Ολυμπιακό και να αγοράσουν ύβρεις από την εξέδρα, μουρμούρα από τον κόσμο και κριτική από τον Τύπο.
- Ούτε είναι λιγότερο ψυχοφθόρο να ανταλλάσσεις ανακοινώσεις με τον Βγενόπουλο, τον Πατέρα, τον «Τζίγγερ» και τους υπόλοιπους μετόχους.
- Ο Σάντος λέει να πάει σε... μοναστήρι για να βρει την χαμένη του ηρεμία. Το τι άκουσε τα τρία χρόνια που έκατσε στην Τούμπα, δεν λέγεται.
- Τι άσχετο τον είπαν, τι ηττοπαθή, τι δειλό. Κι αυτός, έφτασε στην άκρη του... κόσμου τον ΠΑΟΚ των χιλίων οικονομικών προβλημάτων (για να μην ξεχνιόμαστε).
- Με όλα αυτά που γίνονται στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα ακούμε όλο και πιο συχνά την φράση: «Σταματήστε τη γη να κατέβω. Βαρέθηκα πια».
-Πολυμετοχικός σε ρήξη λοιπόν. Πού καταντήσαμε! Διοικητική ηρεμία σε Δικέφαλους και Χάρη, σπαρμαγμός σε Βάζελο και Θρύλο.
- Πού να μην έπαιρναν και νταμπλ δηλαδή!!!
- Επειδή θα σπεύσουν πολλοί να κινδυνολογήσουν με αφορμή τη δήλωση Θανάση ότι ο ΠΑΟ είναι Τιτανικός, ψυχραιμία. Αυτό ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
- ΄Εχετε δίκιο, συχνά οι δηλώσεις των αδερφών Γιαννακόπουλου μας βοηθούν να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει στον ΠΑΟ. Από κοντό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
- Κι αφήστε τις υπερβολές ότι ο Βγενόπουλος περίμενε την ανακοίνωση Τζίγκερ για να τοποθετηθεί. Βασικά την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος.
- Με το δίκιο του ο μάνατζερ του Χριστοδουλόπουλου κάλεσε τους μετόχους να μην εμπλέκουν τον παίκτη στα εσωτερικά τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο προσβλητικό απ' αυτό.
- Α μπα, δεν νομίζουμε ότι ο Θανάσης πούλαγε πνεύμα. Εκτός αν εννοείτε ΄Αγιο.
- Τι ατυχία του Κόκκαλη με Μαρινάκη. ' Ενας ενδιαφερόμενος εμφανίστηκε για την ΠΑΕ κι αυτός θεωρεί τον Ολυμπιακό ιδέα.
- Και τι έγινε που μέχρι και στο Τορόντο σηκώθηκε πανό υπέρ της παραμονής Πατέρα στην προεδρία; Αλλος έχει τα γένια κι άλλος την ομογένεια.
- Αν είναι δυνατόν κι αυτός ο Μαρινάκης να έχει την απαίτηση από τον απερχόμενο πρόεδρο να καλύψει τις υποχρεώσεις του φεύγοντας. Πόσο ακόμα να ξεπέσει ο Κόκκαλης;
- Διόλου παρεξηγήσιμη η δήλωση Καραγκούνη στο site της FIFA ότι πάμε στο μουντιάλ να περάσουμε καλά. Από το να περάσουμε στην επόμενη φάση, καλύτερα.
- Πλανάται πλάνην οικτρά ο Μαρινάκης αν νομίζει ότι θα επιβάλλει στον Κόκκαλη τους όρους του. Φεύγει και άνευ όρων.
- Μην απορείτε με τη βιασύνη του Ζεβλάκοφ να πάει να παίξει στην Ανκαρακουτσού. Πόσο ακόμα να έπαιζε με τους ανκαρακουτσούς;
- Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει! Ε, κάπως έτσι είναι αυτός ο Ζόρζε Κόστα. Του χεριού τους δηλαδή. Τι έχουνε να δούνε πάλι εφέτος τα ματάκια μας...
- Για μας, ο Σάντος δεν έφυγε απλά από τον ΠΑΟΚ, αλλά λιποτάκτησε.ΤΕΛΟΣ...
-Στον επόμενο τόνο ανακοίνωση θα βγάλει ο κ. Βγενόπουλος. Μπιιιιιπ. Στον επόμενο τόνο ανακοίνωση θα βγάλει ο κ. Βαρδινογιάννης. Μπιιιιπ.
-Έχασαν το μέτρημα στον Παναθηναϊκό. Ανακοίνωση-ανακοίνωση τη χολή τους την βγάζουν και πονούν.
-Αυτοί δεν είναι μέτοχοι σε ομάδα, συνεργάτες και συνοδοιπόροι. Είναι… συγκάτοικοι στην τρέλα που λέει και το τραγούδι.
- Αυτός ο πόλεμος ανακοινώσεων δεν είναι δημόσιος διάλογος, είναι ο ίδιος ο διάολος που εδρεύει πια στον Παναθηναϊκό και δεν λέει να κάνει ρούπι.
- Τρελάθηκαν οι φίλοι της ομάδας να διαβάζουν νούμερα.
- Ούτε στη Wall Street δεν αναφέρονται καθημερινά τόσα νούμερα. Για να παρακολουθήσει κανείς τις εξελίξεις στο «τριφύλλι» πρέπει να έχει κάνει μεταπτυχιακό σε μικροοικονομία και μακροοικονομία.
- Τελικά, δικαιώνονται όσοι λένε πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Ενίοτε φέρνουν τη διχόνοια, σπέρνουν ανέμους και θερίζουν θύελλες. Στον Παναθηναϊκό, από την… αναβροχιά (τίτλων) έπεσαν στο… χαλάζι (ανακοινώσεων).
- Και έχουμε και το Μαρινάκη που κάνει δώρο τον προπονητή.
- Χάθηκε ο κόσμος να μας χαρίσει κι εμάς έναν;
- Διότι όπως ρωτάει ο Καραφλομπιλ: Τι κοινό έχουν οι Δικέφαλοι εκτός απ' τον αϊτό; Δυο προέδρους χωρίς προπονητή....
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου