ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ποιός είναι - σύμφωνα με δημοσκόπηση - ο υπεύθυνος της κατάντιας της οικονομίας της χώρας μας






Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ RESEARCH που δημοσιεύει το ΒΗΜΑ της Κυριακής η πλειοψηφία των πολιτών τις επιρρίπτει τις πολιτικές ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση Καραμανλή – κατά 39%-. Ακολουθούν οι κυβερνήσεις του Αν. Παπανδρέου – κατά 28,3%- και τρίτη έρχεται η κυβέρνηση Σημίτη – κατά 20,5%. Σε δημοσκόπηση της ALCO...
για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι πολίτες επιρρίπτουν τις ευθύνες στις κυβερνήσεις Καραμανλή -24,1%-, το 21,5% στις κυβερνήσεις Αν. Παπανδρέου και το 18,3% στις κυβερνήσεις Σημίτη.

Οργή , απογοήτευση και φόβος

Στη δημοσκόπηση της Κάπα Research οι πολίτες σε ποσοστό 31,2% λένε ότι η προσφυγή τους έκανε να νιώσουν κυρίως οργή, το 30,6% ότι τους έκανε να νοιώθουν κυρίως απογοήτευση και φόβο, το 22,8% θλίψη και ντροπή και μόνο ένα 14,8 % λέει ότι ένιωσαν ανακούφιση και ελπίδα. Σημαντικό είναι ότι 40,2% δήλωσαν ότι τον τελευταίο μήνα δυσκολεύτηκαν να τα βγάλουν πέρα – πριν την επιβολή των μέτρων άγριας λιτότητας που περιμένουμε.
Πάντως, μέχρι στιγμής εξακολουθούμε να ελπίζουμε. Το 84% λέει ότι η κρίση που περνάμε μπορεί να γίνει ευκαιρία για αλλαγές, ενώ το 12,9% βλέπει ότι θα υπάρξει μόνο οπισθοδρόμηση.
Μοιρασμένοι είναι οι πολίτες, ως προς το αν αυτή η προσφυγή ήταν αναγκαία. Ένας στους δύο θεωρεί ότι δεν γινόταν κάτι άλλο, ενώ 41,9% λέει ότι μπορούσαμε να το αποφύγουμε.


Σε δημοσκόπηση της Alco για το “Πρώτο Θέμα” οι πολίτες απαντώντας στο ερώτημα αν θα αποδεχτούν “στωικά” τα νέα μέτρα ή θα κατέβουν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν, λένε κατά πλειοψηφία ότι θα διαδηλώσουν την αντίθεσή τους (51%). Ποστοσό 33,1% θα τα αποδεχτεί σιωπηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου