ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας : Γάμος στα κόκκινα








Το εντυπωσιακό φόρεμα της νύφης, οι λαμπεροί καλεσμένοι, οι αστραφτερές λιμουζίνες και η αργοπορημένη κατά μισή ώρα άφιξη του ζευγαριού σημάδεψαν το ευτυχές γεγονός. Η Αννίτα με κόκκινο φόρεμα της φωτιάς, ο Νίκος Καρβέλας με σκούρο κοστούμι και άσπρα αθλητικά παπούτσια και ανάμεσά τους ο γιος τους Ανδρέας με επίσημο ένδυμα! ...
Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Βγήκαν από το αυτοκίνητό τους στην κεντρική πύλη του «Politia tennis club» και διέσχισαν με τα πόδια τη διαδρομή μέχρι την εκκλησία. Συγκινημένοι οι λαμπεροί καλεσμένοι χειροκρότησαν με την ψυχή τους την ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο γάμος τα είχε όλα και… όλους. Από Ζωή Λάσκαρη και Αννα Βίσση, μέχρι «Ελληνάρα» και Γιάννη Φλωρινιώτη. Αλλωστε, τόσο η νύφη Αννίτα Πάνια όσο και ο γαμπρός Νίκος Καρβέλας φημίζονται για τις «δημοκρατικές» επιλογές τους. Η νύφη και ο γαμπρός έφτασαν με μισή ώρα καθυστέρηση και ο γάμος τους δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το πιο glamorous κοσμικό γεγονός! Μέτρα ασφαλείας, λιμουζίνες που κατέφθαναν η μία μετά την άλλη, φανταχτερές τουαλέτες, εντυπωσιακοί καλεσμένοι.

Ανατρεπτικοί και οι δύο, δεν περίμενε κανείς ότι θα τηρήσουν τις παραδόσεις! Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας έφυγαν μαζί από το σπίτι για την εκκλησία, παρά το ότι το έθιμο θέλει τον γαμπρό να μη βλέπει την ημέρα του γάμου τη νύφη. Και μπορεί το προσκλητήριο να έδινε ως ώρα γάμου τις 20.30, ωστόσο το ζευγάρι εκείνη την ώρα βρισκόταν ακόμη στο σπίτι του, αφήνοντας τους καλεσμένους να περιμένουν με ανυπομονησία.

Τυπικότατη ήταν η κουμπάρα Ρούλα Κορομηλά, η οποία βρισκόταν στον χώρο της εκκλησίας από τις οκτώ. Όπως ήταν λογικό, τα βλέμματα όλων στράφηκαν πάνω της. Φορούσε μαύρο σακάκι και στενό μαύρο παντελόνι. 


 
Από τα ελάχιστα πρόσωπα που επισκέφθηκαν το ζευγάρι στο σπίτι πριν από το γάμο ήταν ο
κουμπάρος Κώστας Δροσόπουλος, ιδιοκτήτης του «Politia tennis club» όπου τελέστηκε το μυστήριο, και η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Αννας Βίσση Σοφία. Μάλιστα, βγαίνοντας από το σπίτι δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που «ντύνει» γαμπρό τον πατέρα της. «Θέλω να ζήσουν ευτυχισμένοι με την Αννίτα».

Ο χώρος γύρω από την εκκλησία γέμισε από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού οι οποίοι παρευρέθηκαν και στη δεξίωση που ακολούθησε. Αν σκεφθεί κανείς ότι ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρχαν πολλοί λαϊκοί τραγουδιστές, φανταστείτε το τι ακολούθησε!

Μεταξύ άλλων καλεσμένοι ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Ζωή Λάσκαρη με τις κόρες της Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάνου, η Αννα Βίσση με την αδελφή της Νίκη, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Αγγελική Νικολούλη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν και τις δύο κόρες τους, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Ανδρέας Κουρής, η Φανή Χαλκιά, η Ναταλία Γερμανού, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Νένα Χρονοπούλου με τον Τάσο Μητρόπουλο, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Γιάννης Καραλής και πολλοί άλλοι.


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ - ΧΡΥΣΑ ΔΟΤΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου