ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Έπιασαν τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

 




Συνελήφθησαν επτά από τους ληστές, οι οποίοι στα τέλη Μαρτίου πυροβόλησαν κατά νεαρού Αφγανού υπάλληλου σε ανταλλακτήριο και μετά σκότωσαν εν ψυχρώ ιδιοκτήτη ΠΡΟ – ΠΟ.Οι δράστες είναι αλβανικής καταγωγής και έχουν ηλικίες από 17 ως 24 χρόνων. Συνελήφθησαν ξεχωριστά ...από την ομάδα ΔΙΑΣ και από άνδρες του Α.Τ. Εξαρχείων, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους. Οι ίδιοι φέρονται να έχουν διαπράξει τουλάχιστον άλλες 20 ληστείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και θα διωχθούν και για τέσσερις ακόμη απόπειρες ανθρωποκτονίας
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες εκείνη την ημέρα είχαν κάνει μία διαδρομή “αίματος” από το ανταλλακτήριο της Western Union στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σερίφου στα Πατήσια. Εκεί λήστεψαν το ανταλλακτήριο και πυροβόλησαν τραυματίζοντας στο πόδι, τον νεαρό Αφγανό υπάλληλο που κάλεσε σε βοήθεια.
Στη συνέχεια εισέβαλλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη, όπου βρισκόταν άνδρας στη θέση της αδελφής του, που ήταν η ιδιοκτήτρια. Όταν ο άνδρας αρνήθηκε να τους δώσει τις εισπράξεις εκείνοι τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου