ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Στημένα και στο μπιλιάρδο; Τι άλλο θ' ακούσουμε;

Στημένα και στο μπιλιάρδο; Τι άλλο θ' ακούσουμε;




Αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι «έστησε» έναν αγώνα σνούκερ, βρίσκεται ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζον Χίγκινς. Δημοσιογράφοι της εφημερίδας «News of the World» τον πλησίασαν δίχως βέβαια να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους και του πρότειναν να χάσει ορισμένα φρέιμς έναντι 400 χιλιάδων δολάριων. Το περιστατικό, που καταγράφηκε... από κάμερα, συνέβη την περασμένη χρονιά κατά τη διάρκεια τουρνουά στο Κίεβο. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Επαγγελματικού Μπιλιάρδου και Σνούκερ έθεσε τον Χίγκινς σε διαθεσιμότητα και διέταξε έρευνα για το περιστατικό. Ο ίδιος ο παίκτης δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση. Υποστηρίζει πως πίστεψε ότι επρόκειτο για μέλη της τοπικής μαφίας και φοβήθηκε πως εάν δεν έκανε ότι του ζητούσαν δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει σώος τη χώρα.

«Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, φοβόμουν ότι ίσως ήταν εγκληματίες, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνώριζα την ταυτότητά τους. Τη δεδομένη στιγμή θεώρησα πως το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να συμφωνήσω μαζί τους και στη συνέχεια να φύγω από το Κίεβο», δήλωσε για το θέμα ο Σκωτσέζος.

Ο μάνατζερ του Χίγκινς, Πατ Μούνεϊ, ο οποίος φαίνεται από τα πλάνα να συμμετέχει στις συζητήσεις για το «στήσιμο», παραιτήθηκε.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου