ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Στον «αέρα» τα πλέι οφ!

Στον «αέρα» τα πλέι οφ!





Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν τα αποψινά παιχνίδια των πλέι οφ. Ο λόγος είναι ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ενδέχεται να ζητήσει την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ-Άρης (19:00), προκειμένου να είναι σε εγρήγορση όλο το 24ωρο σύσσωμη η αστυνομική δύναμη της Αττικής... Αν τελικά αναβληθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, είναι πιθανό να μην πραγματοποιηθεί το παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (21:15).
«Η διεξαγωγή των αγώνων θα εξαρτηθεί από το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα. Εάν ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν υπάρξουν νέα επεισόδια, τότε τα παιχνίδια λογικά θα γίνουν κανονικά. Αν υπάρξουν πάλι επεισόδια, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα νέας αναβολής», ειπώθηκε από κάποιους παράγοντες μέσα στη Σούπερ Λίγκα.

Η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος εξετάζει το σενάριο να ζητήσει από την ΕΠΟ να λήξουν τα πλέι οφ στις 19 Μαΐου, αν και η FIFA έχει δώσει εντολή στις ομοσπονδίες τα πρωταθλήματα να τελειώσουν το αργότερο στις 16 του μήνα.

Δεν αποκλείεται η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου να εμφανιστεί ελαστική λόγω της κατάστασης, αλλά θα υπάρξει πρόβλημα με τους ξένους διεθνείς παίκτες (π.χ. Κοντρέρας, Ζιλμπέρτο κ.α.) που θα πρέπει να πάνε στις εθνικές τους ομάδες. Υπάρχει ακόμη ένα σενάριο που θα μπορούσε να έχει τύχη και θέλει τη Λίγκα να «στενεύει» το πρόγραμμα, με τα προσεχή ματς να γίνονται Παρασκευή, τα αμέσως επόμενα Δευτέρα, τα μεθεπόμενα Πέμπτη και πάει λέγοντας.

Παρόλα αυτά, πρώτος στόχος της Σούπερ Λίγκας είναι οι δύο αγώνες να διεξαχθούν σήμερα, αν και πρόθεση του κ. Χρυσοχοϊδη είναι να γίνουν οι αγώνες την προσεχή Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου