ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

ΚΟΖΑΝΗ: Κίνηση για νέα πρόταση με τροπολογία στην Βουλή

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFcOKzbSM8cBOse4JXI65wUudRKLJF_zEZ3ZB3DONX3ojM6mfWhfVB-947DGfRVoRJXbbECihKbRxQSjgt44etdWape3-ISVXRzDE5Y2sFQIifsgc9y9JImeGlVaFeqLR58sPMQn9QOqk/s320/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9A%CE%BF%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%82.png









Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη 25 Μαΐου το νομοσχέδιο Καλλικράτης, το οποίο και θα ολοκληρωθεί μετά από πέντε συνεδριάσεις το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαΐου 2010.Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται κίνηση ώστε την Τρίτη να κατατεθεί στην Ολομέλεια της Βουλής, κοινή... τροπολογία των Βουλευτών του Νομού Κοζάνης, προκειμένου για να εκτονωθούν οι αντιδράσεις και να υπάρξει κλίμα συναίνεσης στο Νομό Κοζάνης να προταθεί στον Υπουργό Εσωτερικών για την δημιουργία περισσοτέρων των τεσσάρων Δήμων που προβλέπει το νομοσχέδιο για τον "Καλλικράτη" με πιθανότερη πρόταση την δημιουργία επτά Δήμων στο Νομό Κοζάνης, δηλαδή των τεσσάρων που προτείνει το νομοσχέδιο, του Δήμου Βελβεντού, του Δήμου Αιανής και δύο δήμων στο Βόιο, του Δήμου Σιάτιστας με έδρα την Σιάτιστα και του Δήμου Βοΐου με έδρα την Νεάπολη.

Μιλώντας στο σταθμό μας ο Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ και προεδρεύων στην επιτροπή Δημόσιας διοίκησης της Βουλής Γιάννης Βλατής εξήγησε τι ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών αλλά και κατηγόρησε τον Δήμο Σιάτιστας για λαθροχειρία περί διακίνησης ενός εγγράφου με τέσσερις αντί πέντε υπογραφές Βουλευτών για τις αλλαγές που έγιναν στο Νομό Κοζάνης, όπου η Σιάτιστα ορίζεται τελικά ως έδρα του νέου δήμου Βοΐου Κοζάνης, ενώ η Νεάπολη γίνεται ιστορική έδρα και την αλλαγή της ονομασίας του νέου δήμου Βελβεντού-Σερβίων, ο οποίος θα ονομάζεται τελικά δήμος Σερβίων-Βελβεντού.

Μιλώντας επίσης χθες το απόγευμα στο σταθμό μας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης τόνισε και πάλι την αρχική του θέση για την δημιουργία επτά δήμων στο Νομό Κοζάνης την οποία και διατύπωσε για πρώτη φορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών στο γραφείο του, παρουσία των τεσσάρων συναδέλφων του βουλευτών του Νομού και της αντιπροσωπείας του Δήμου Σιάτιστας πριν από 15 ημέρες περίπου. Όσον αφορά στις ανακοινώσεις του κ. Ραγκούση για το αίτημα των βουλευτών για την έδρα του Δήμου Βοΐου στην Σιάτιστα και τα πρακτικά της Βουλής όπου το επιβεβαιώνουν σημείωσε ότι χρήζει διερεύνησης.

Όσον αφορά στην επιστολή που διακινήθηκε που φέρεται να μην έχει συμμετοχή, ο βουλευτής του Νομού υπογράμμισε ότι η επιστολή αυτή παραδόθηκε στο Δήμαρχο Σιάτιστας κ. Κοσμίδη παρουσία τεσσάρων άλλων μελών του Δ. Σ. Σιάτιστας στη Βουλή, οι οποίοι και την προσκόμισαν προς τον Υπουργό κ. Ραγκούση μαζί με άλλο κείμενο υπογεγραμμένο από τους υπόλοιπους τέσσερις βουλευτές του Νομού.
ερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου