ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Κινητοποιήσεις για τον «Καλλικράτη» που ... είναι στην Βουλή






Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου τους πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι σε δήμους, νομαρχίες και περιφέρειες όλης της χώρας, ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου «Καλλικράτης».Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωσης διαμαρτυρίας... έξω από τη Βουλή. Οι εργαζόμενοι στον Α' βαθμό Αυτοδιοίκησης θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Καραϊσκάκη από όπου θα πορευτούν προς τη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η κάθοδος κατοίκων και φορέων από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα. Σήμερα, Τετάρτη αναμένεται να φτάσουν με πούλμαν κάτοικοι από το Κομμένο Αρτας και να διαδηλώσουν έξω από τη Βουλή.

Διαμαρτυρίες για τη μεταρρύθμιση πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά, κάτοικοι έχουν αποκλείσει τη γέφυρα της Χαλίδας και το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, ανοιχτή επιστολή στους δημάρχους της χώρας έστειλε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ.Πατούλης, καλώντας τους σε συγκέντρωση αύριο, Πέμπτη, στις 10:00 έξω από τη Βουλή, για να μην ψηφιστεί το άρθρο 16 του «Καλλικράτη» που αφορά στο επαγγελματικό ασυμβίβμαστο των δημάρχων.

Στο Ελληνικό διοργανώνεται την Πέμπτη το βράδυ στις 20:30 μια ρεμπέτικη συναυλία συμπαράστασης του Γιάννη Λεμπέση στον δήμαρχο, Χρήστο Κορτζίδη που κάνει απεργία πείνας από τις 29 Απριλίου. Η συναυλία θα γίνει στο πάρκο της πρώην 129 αεροπορικής βάσης.

Το πρωί της ίδιας μέρας στις 11:00 ο δήμος με κατοίκους θα αποκλείσουν τη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της πλαζ Αγίου Κοσμά με τη συμμετοχή και λουόμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου