ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Υπεγράφη η συμφωνία για βοήθεια στην Ελλάδα

 




Σύμφωνα με διπλωματική πηγή στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης αποφασίστηκε τριετές πρόγραμμα στήριξης ύψους 110 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα.Την ώρα που η ελληνική κρίση φαίνεται να εξαπλώνεται σαν λαίλαπα σε ολόκληρη την ευρωζώνη αλλά και στην ...Ανατολή και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, οι ευρωπαίοι ηγέτες καλούνται για μία φορά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να θωρακίσουν τόσο το ευρώ όσο και τις ευρωπαϊκές οικονομίες.
Οι ευρωπαίοι ηγέτες της ευρωζώνης στην κρισιμότερη ίσως Σύνοδο Κορυφής επικύρωσαν τη συμφωνία για τον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, ενώ αναμένεται να δεσμευτούν για την ενίσχυση της δημοσιονομικής πειθαρχίας. Ζητούμενο ωστόσο είναι εάν από τη Σύνοδο Κορυφής οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πείσουν με τις αποφάσεις τους τις αγορές για τη δύναμη του ευρώ και της ευρωζώνης ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις των κερδοσκόπων, οι οποίες μετά την Ελλάδα στρέφονται κατά της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετά τη έξοδο του από το χώρο της Συνόδου Κορυφής, εμφανίστηκε ανήσυχος για την τύχη της ευρωζώνης, λέγοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης" και πως πρέπει "να ληφθούν αποφάσεις" για την υπεράσπισή της.

Προσερχόμενος ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου στη Σύνοδο Κορυφής των 16 της ευρωζώνης δήλωσε ότι η Ευρώπη σήμερα θα επιβεβαιώσει τη θέλησή της να ισχυροποιήσει το νόμισμά της και την οικονομία της, ενώ για την Ελλάδα τόνισε πως έδειξε τη βούλησή της να επιστρέψει στο δρόμο της ανάπτυξης και της σταθερότητας με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα σκληρά μέτρα.

Η γερμανίδα καγκελάριος η οποία τις τελευταίες ημέρες βάλλεται απο ομοβροντία αρνητικών σχολίων ακόμα και από ιερά τέρατα της ευρωπαϊκής πολιτικής για τις παλινωδίες στο θέμα της ελληνικής κρίσης, προσερχόμενη στη Σύνοδο δήλωσε ότι πρέπει να δράσουν γρήγορα οι ηγέτες, ώστε να μην εξαπλωθεί η κρίση από την Ελλάδα, ενώ τάχθηκε υπέρ της θέσπισης κανονισμών για τα ελλείμματα των χωρών της ευρωζώνης.

Την ώρα που οι ηγέτες της ευρωζώνης συζητούν μέτρα θωράκισης του ευρώ, εκείνο καταποντίζεται, όπως και τα περισσότερα χρηματιστήρια του κόσμου, επηρεασμένα από την Ελληνική κρίση.

1 σχόλιο:

  1. TO εγκλημα ηταν τελειο δεν ειναι τιτλος ταινιας αλλα πραγματικοτητα που δυστυχως συναινουν καπου 300 ατομα που συνεχιζουν να λεγονται ακομα ελληνες .

    ντροπη ακομα και στα παιδια του που εχουν τετοιους γονεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή