ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Επιασαν (σπουδαίο) βιολόγο για σκληρή παιδική πορνογραφία







Η ίδια του η γυναίκα τον κατήγγειλε για διακίνηση παιδικού πορνό. Ο λόγος για έναν 38χρονο βιολόγο-ερευνητή στο Iδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της διακίνησης σκληρού παιδικού πορνό.Μετά την καταγγελία, το Τμήμα Δίωξης...
Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής προέβη σε έρευνες, οι οποίες απέδειξαν ότι ο υπεράνω πάσης υποψίας επιστήμονας έβλεπε και διακινούσε παιδικό πορνό με παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών.

Ο 38χρονος Σκωτσέζος ζει μόνιμα στη χώρα μας, είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και πατέρας δύο παιδιών. Μάλιστα, εργάζεται ως μόνιμος ερευνητής στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Η είδηση της σύλληψής του έσκασε σαν βόμβα στους κύκλους της Ακαδημίας Αθηνών, καθώς ο 38χρονος είναι γνωστός επιστήμονας και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του, οι οποίοι των θεωρούν έναν από τους καλύτερους ερευνητές στον τομέα του.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η γυναίκα του 38χρονου προσήλθε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατήγγειλε πως είχε βάσιμες υποψίες ότι ο σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της βλέπει και διακινεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Αμέσως, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, οι ερευνητές της Ασφάλειας εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 38χρονου και διαπίστωσαν πως πράγματι επισκέπτεται ιστοσελίδες του εξωτερικού με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα, ανέβαζε κι ο ίδιος βίντεο και φωτογραφίες, στα οποία απεικονίζονταν ανήλικα κορίτσια και αγόρια που είχαν εξαναγκαστεί σε ερωτική πράξη με ενηλίκους.

Στη συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής μπήκαν στο σπίτι του 38χρονου ερευνητή της Ακαδημίας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, και πραγματοποίησαν έρευνα.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με ανήλικα παιδιά, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και αποσπώμενοι σκληροί δίσκοι, στους οποίους επίσης ήταν αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Εναντίον του 38χρονου ερευνητή σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΘΕΟΔ. Π. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου