ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ο Καιρός: Νεφώσεις, τοπικές βροχές και νοτιάδες










Νεφώσεις και τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Νοτιάδες 5 μποφόρ στα πελάγη. Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία. Για τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και τοπικές βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στην κεντρική και ανατολική...
Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνμεοι θα πνέουν νότιοι 2-4 μποφρό και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη  δυτική Στερεά και τη  δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου ενω στην Ηπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την  ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Σποραδικές βροχές η καταιγίδες μικρής διάρκειας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Πελοποννήσου και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται γενικά αίθριος και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Στα βόρεια υπάρχει πιθανότητα να βρέξει.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου