ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Καστανίδης για Πρόεδρο ΣΕΒ: "Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο" - Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο του ΣΕΒ από όλα τα κόμματα της Βουλής με σκληρές εκφράσεις

http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2010/02/%CE%A7%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82.jpg





Οργισμένος ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης είπε: "Την πολιτική δεν μπορούν να την αλλάξουν επιχειρηματίες βουτηγμένοι στην διαπλοκή. Ακουσα χθες εκπρόσωπο των επιχειρηματιών να υπερασπίζεται την άποψη οτι το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τίποτα και οτι αυτό θα το κάνουν... οι νέες επιχειρήσεις. Του απαντώ με την λαϊκή σοφία : Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιλέκο. Να έχουμε συνείδηση οτι την πολιτική δεν μπορούν να την κρίνουν και να την αλλάξουν επιχειρηματίες βουτηγμένοι στην διαπλοκή."



Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο κ. Καρατζαφέρης είπε: "Καλά θα κάνουν λοιπόν όλοι αυτοί οι κεφαλαιοκράτες να σιωπήσουν γιατί η επιείκεια με την οποία τους έχει συμπεριφερθεί ο πολιτικός κόσμος νομίζω οτι τους δημιουργεί μεγαλύτερη αναίδεια και γίνονται θρασύτεροι απ' ότι πρέπει. Ας προσέξουν. Οι πολιτικοί εδώ είμαστε ταγμένοι, έχουμε ορκιστεί στο Σύνταγμα να προστατέψουμε με τον καλύτερο τρόπο την δημοκρατία. Αυτοί ας προστατεύσουν το πορτοφόλι τους."


Αναφορά έκανε και η Αλέκα Παπαρήγα: "Ρωτώ τον πρωθυπουργό αν θα επιτρέψει επιχειρηματίες να παρεμβαίνουν ξετσίπωτα με έναν τέτοιο τρόπο και μάλιστα χρησιμοποιώντας το νόμο και το Σύνταγμα"

Χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ μίλησε για μια «μικρή μειοψηφία του πολιτικού συστήματος που επιχειρεί, όπως υποστήριξε, να χειραγωγήσει το λαϊκό θυμικό, προσφεύγοντας σε ακραίες κραυγές και εκδηλώσεις. «Η ανεδαφική εξαλλοσύνη των κομμάτων αυτών, ο αναχρονιστικός χαρακτήρας της «επανάστασής» τους, η τυφλή βία που υποθάλπουν, τα εκθέτει, τα απομονώνει και εν τέλει θα τα περιθωριοποιήσει στην κοινή γνώμη. Θα έχουν απώλειες αντί για τα οφέλη που προσδοκούν», εκτίμησε ο κ. Δασκαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου