ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Παναγιώτης Γιαννάκης: "Χάσαμε.."





Η έλλειψη ενέργειας είναι σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη εκ των βασικών λόγων της ήττας του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στον τελικό της Ευρωλίγκα. Ο «δράκος» συνεχάρη την Μπαρτσελόνα «που χτίζεται έξι χρόνια» και χαρακτήρισε νευρικό τους διαιτητές. Αρχικά, ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε:...
«Στο φάιναλ-4 δεν πιάσαμε την απόδοση που είχαμε ολόκληρη τη χρονιά. Δεν είχαμε την ποιότητα, αλλά είχαμε πίστη και μαχητικότητα. Έτσι φτάσαμε στον τελικό, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

» Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε καλά τελειώματα. Καταφέραμε να μειώσουμε στους πέντε πόντους, αλλά και πάλι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και η Μπαρτσελόνα ξαναπήρε μία σημαντική διαφορά.

» Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που παλεύει έξι χρόνια για να φτάσει στην κορυφή και δεν είχε καταφέρει ούτε καν να παίξει σε τελικό. Έχει κάνει πολλά χρόνια υπομονή και τελικά κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο «δράκος» είπε:

«Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, όπως όλη τη χρονιά. Τα παιδιά είχαν πίεση και ο κόσμος τους βοήθησε πολύ να προσπαθήσουν. Εχουμε κόσμο με υπομονή και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα μας που κάνει μια σημαντική προσπάθεια να βρίσκεται στην κορυφή».

Τεόντοσιτς: «Θα άλλαζα το βραβείο με το τρόπαιο»

Αφοπλιστικός ήταν ο Μίλαν Τεόντοσιτς. «Θα άλλαζα το βραβείο του MVP με το τρόπαιο της Ευρωλίγκα. Δεν χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, γιατί στο δεύτερο είχαμε την ευκαιρία να επανέλθουμε. Αν πάρουμε το πρωτθλημα αυτή η βραδιά θα ξεχαστεί».

Μπουρούσης: «Ήμασταν τραγικοί»

«Η αλήθεια είναι πως ήμασταν τραγικοί στο ξεκίνημα του αγώνα. Πρέπει να το κοιτάξουν οι προπονητές μας αυτό. Όταν παίζεις σε έναν τελικό θα πρέπει να είσαι τέλειος αν θέλεις να πάρεις το τρόπαιο.

» Σημασία έχει ότι βρεθήκαμε και πάλι στο φάιναλ φορ και παίξαμε στον τελικό. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος» τόνισε ο Γιάννης Μπουρούσης.

«Η Μπαρτσελόνα νίκησε δίκαια, ήταν καλύτερη από έμας. Το ευχαριστώ είναι λίγο για τον κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως η αποστολή μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη» συμπλήρωσε.

Παπαλουκάς: Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη

«Η Μπαρτσελόνα είχε μεγαλύτερη διάθεση και εμφανίστηκε πιο διαβασμένη. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά νίκησε δίκαια. Εμείς παλέψαμε και μειώσαμε στους πέντε, αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε δύο τυχερά καλάθια, που μας έκοψαν τα πόδια. Μετά από αυτό ήταν πολύ δύσκολο να ξαναμπούμε στο ματς» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν εξαιρετικοί και μας βοήθησαν πολύ. Τους ευχαριστούμε που ταξίδεψαν ως εδώ και λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε τον τίτλο» προσέθεσε.

Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε και ο Σκούνι Πεν:

«Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα και νίκησε δίκαια. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και χάσαμε από νωρίς τον έλεγχο του ματς. Ετσι, δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε στα ίσια τη νίκη.

» Το κοινό του Ολυμπιακού είναι απίστευτο. Έπρεπε και θέλαμε να κερδίσουμε μόνο και μόνο γι' αυτούς. Ο κόσμος μας είναι πραγματικά φανταστικός και τον ευχαριστούμε για την εδώ παρουσία του».

Ο Λίνας Κλέιζα τόνισε:

«Είναι σκληρό να χάνεις σε έναν τελικό. Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα και το απέδειξε, καθώς νίκησε δίκαια. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Είμαστε επιθετική ομάδα και η Μπαρτσελόνα δεν μάς άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε, όμως, καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο μέλλον θα έρθουν κι οι επιτυχίες.

» Εάν με θέλουν στον Ολυμπιακό, αν με θέλει ο κόουτς, ο κόσμος και η διοίκηση τότε κι εγώ θα ήθελα να μείνω και του χρόνου στον Ολυμπιακό».

Ο Μπέβερλι εκτίμησε:

«Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις έναν τελικό αν δεν παίξεις άμυνα. Όσο και να σκοράρεις, αν δεν σταματάς τον αντίπαλο δεν θα μπορέσεις ποτέ να τον φτάσεις. Αυτό νομίζω ότι μάς στοίχισε.

» Μου αρέσει η εμπειρία μου στον Ολυμπιακό. Έχω κερδίσει πολλά έχοντας συμπαίκτες τον Παπαλουκά, τον Πεν και τον Μπέβερλι. Ξέρω για το ενδιαφέρον των Χιτ, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει άλλωστε ακόμα».

Από πλευράς Μπαρτσελόνα, ο Ρούμπιο είπε:

«Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν επέλεξα το NBA. Για να ζήσω αυτήν τη στιγμή».

«Είμαστε ευτυχισμένοι, ήταν σκληρός ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε εδώ, χρειάστηκε να κερδίσουμε τους 20 από τους 22, αγώνες που παίξαμε» δήλωσε ο Πασκουάλ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

«Παίξαμε σε καλό επίπεδο, είναι δύσκολο να παίξει κανείς σε έναν τελικό, αγωνιστήκαμε με δύναμη και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την υποδειγματική νίκη τους. Ήταν ένας ονειρεμένος αγώνας για εμάς παρουσία και των ποδοσφαιριστών μας. Πετύχαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ παρά το γεγονός ότι ήταν τελικός, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε καλά και την υπόλοιπη χρονιά, σε σύνολο 62 αγώνων έχουν 57 νίκες και μόλις 5 ήττες, είναι σίγουρα μια πολύ καλή χρονιά για εμάς».

Πως κατάφερε η Μπαρτσελόνα να χτυπήσει την άμυνα του Ολυμπιακού:

«Είναι τρία πολύ σημαντικά σημεία. Το πρώτο είναι η άμυνα στο πικ εν ρολ σε Τεόντοσιτς και Παπαλουκά, το δεύτερο είναι η άμυνα στον Σχορτσιανίτη όπου είχαμε και δύο παίκτες πάνω του και τέλος το αμυντικό ριμπάουντ, που ήταν πολύ καλό».

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αναφέρθηκε στην πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του αλλά και στη δίψα που έχει ο Ρούμιο για να νικάει.

«Η ομάδα παρουσιάζεται με τέτοια φόρμα και παίζει έτσι σε έναν τελικό. Αγωνίζονται όλοι για έναν και ένας για όλους. Είμαι χαρούμενος που πήρα και τον τίτλο του MVP, είμαι ευτυχισμένος για την ομάδα, για τον κόσμο για τις οικογένειές μας. Ο Ρίκι είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο. Διψάει για επιτυχίες και από τη στιγμή που ένας παίκτης νιώθει έτσι μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο που είμαστε και εμείς σήμερα».

* Μικρή μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού αποδοκίμασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη κατά την είσοδό του στη φυσούνα μετά τη λήξη του τελικού.

* Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αναχωρεί από το Παρίσι σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου