ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Αρη στο «Βικελίδης» και ανέδειξε νικητή τον... ΠΑΟΚ










Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, χάρη στο γκολ του Λεονάρντο για την «Ένωση», στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.Αισθητά καλύτερος ο Αρης -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- έχασε...
μέσα από τα χέρια του την ευκαιρία να ανέβει τρίτος, καθώς ισοφαρίστηκε στην εκπνοή έπειτα από τραγικό λάθος του εκ των κορυφαίων ως εκείνη τη στιγμή, Κάρλος Αράνο.
Κορυφαίος του αγώνα ο Πρίττας που άνοιξε και το σκορ για την ομάδα του, δικαίωσε την επιλογή του Ότο Ρεχάγκελ με την εμφάνισή του και βάζει πλώρη για Μουντιάλ. Στο Champions League o ΠΑΟΚ που κλείδωσε την πρώτη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο δεν έκρυβε σπουδαίες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης και μη θυμίζοντας σε κανένα σημείο βέβαια, την ενέργεια που επέδειξαν στο -προ τριών ημερών- παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Η ανάπαυλα βρήκε την ΑΕΚ να έχει την ελαφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, τον Αρη να έχει τις πιο επικίνδυνες στιγμές, αλλά καμία από τις δύο ομάδες να έχει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ.

Κορυφαίος ο Μανωλάς

Ο Κούπερ κάλυψε τα κενά του με τις όποιες διαθέσιμες λύσεις που είχε, είδε και τον Κόκε να επιστρέφει, με κυριότερη την τοποθέτηση του Κουλουχέρη στη θέση του τιμωρημένου Νέτο. Από την άλλη, ο Μπάγεβιτς επανέφερε στην 11άδα τον Κώστα Μανωλά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και με την εμφάνισή του απέδειξε ότι πλέον κάθε απουσία του από την 11άδα της Ενωσης, είναι πλήγμα.

Νοκ άουτ ο Τζόνσον

Λίγο πριν την εκπνοή και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό, ο Κούπερ είδε τον πρώτο σκόρερ του στα play off και ίσως πιο φορμαρισμένο παίκτη του, να αποχωρεί. Ο λόγος για τον Τζόνσον που υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο, σε προσπάθεια να προλάβει πάσα του Κόκε, που θα τον έβγαζε τετ α τετ με τον Αραμπατζή.

Γκολ από τα αποδυτήρια

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Αρη να μπαίνει από την αρχή σε ρόλο οδηγού, όταν ο Ντέιλι αρχικά δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Αραμπατζή, έπειτα από σέντρα του Αράνο και πάσα του Κόκε, ο επερχόμενος Σάκης Πρίττας όμως δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ σε κενή εστία.

Το γκολ αυτό άλλαξε και τα πλάνα του Μπάγεβιτς που αντικατέστησε τον αρνητικό Γκέντσογλου με τον Λεονάρντο, φέρνοντας τον Μαντούκα στον άξονα δίπλα στον, πολύ καλό μέχρι τότε, Μάκο.

Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα, ο Σκόκο έκανε ένα γέμισμα στην πλάτη της άμυνας του Αρη, ο Τζιμπούρ με σουτ στην κίνηση κεραυνοβόλησε τον Σηφάκη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

Ο λόγος ήταν η υπόδειξη του αλγερινού σε θέση οφ σάιντ, που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Παρόμοια φάση σημειώθηκε και στο πρώτο μέρος, με τον Αρη και τον Τζόνσον αυτή τη φορά πρωταγωνιστή, στο 15ο λεπτό.

Κακή, ανούσια αλλά τυχερή

Η αδυναμία της Ενωσης να δημιουργήσει έστω κάποια επικίνδυνη φάση, ανάγκασε τον Μπάγεβιτς να ρίξει στο παιχνίδι και τον Γκερέιρο αντί του Μάκου, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς κλασικό κόφτη στη μεσαία γραμμή. Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να μην άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα, η ΑΕΚ όμως κατάφερε να σώσει τα προσχήματα στο τέλος, ισοφαρίζοντας με τον Λεονάρντο στην εκπνοή.

Ο Βραζιλιάνος άσος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κακό διώξιμο του Αράνο και με κοντινό πλασέ διατήρησε την ομάδα του τρίτη με 6 βαθμούς, αφήνοντας τον Αρη στους 4 και στην τελευταία θέση. Παράλληλα βέβαια, έστειλε και τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Το φιλμ του αγώνα...

16' Ο Τζόνσον δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή του Αραμπατζή γύρισε και πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε σωστά το γκολ, αφού ο Αμερικανός ήταν οριακά οφ σάιντ.

45' Σέντρα του Χαβίτο από αριστερά, ο Αράνο κινήθηκε σε θέση φορ και με προβολή δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ.

47' ΓΚΟΛ 1-0: Σέντρα του Χαβίτο από αριστερά, έγινε μια κόντρα μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Πρίττας βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αρη.

61' Εκτέλεση κόρνερ του Κόκε, ο Φερνάντες πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, ο Αραμπατζής μπλόκαρε.

64' Καλή εκτέλεση κόρνερ του Αντού, ο Νασούτι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο της ΑΕΚ.

75' Σέντρα του Λεονάρντο από δεξιά, ο Τζιμπούρ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Αρη με προβολή, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα.

80' Ο Τζιμπούρ δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Σκόκο, πλάσαρε εύστοχα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφ σάιντ με τα πολλά τηλεοπτικά ριπλέι (μάλλον) να τον δικαιώνουν, αφού το πόδι του επιθετικού της ΑΕΚ δείχνει να είναι ελάχιστα πιο μπροστά.

92' ΔΟΚΑΡΙ: Φοβερό σουτ του Αράνο περίπου από τα 30 μέτρα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.

93' ΓΚΟΛ 1-1: Σέντρα από αριστερά για την ΑΕΚ, η μπάλα πέρασε από τον Τζιμπούρ, αλλά και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Αρη, έφτασε δεξιά στον Λεονάρντο, ο οποίος με δυνατό σουτ, νίκησε τον Σηφάκη.

Διαιτητής: Α. Κάκος (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Κουλουχέρης - Μάκος

ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Φερνάντες, Κόκε (66' Αραβίδης), Αντού (76' Ναφτί), Τζόνσον (42' Ντέιλι), Νασούτι, Χαβίτο, Πρίττας.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Μάκος (80' Γκερέιρο), Μπλάνκο (63' Νέμεθ), Λαγός, Μανωλάς, Σκόκο, Γκέντσογλου (55' Λεονάρντο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου