ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ο σεναριογράφος της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» Γιώργος Κυρίτσης μιλά για την αποχώρηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη από το καστ του καθημερινού σίριαλ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQYi9d0yPVAspviEhe8r3ovgx0RLbLYk8XRxpbC8PBsc5oC243PMsj9juqHUBCWVNehNiD4qQOba0BV1XlpFm37noJIqe_FNSptCd_3RROVetOMpYmk_Co2htMYSnn156-xuhRZ7ybjOg/s400/859276large_2.jpg






«Να τον κρατήσουμε με το ζόρι;  Δεν είμαστε φασίστες». «Ακούστηκαν αυτές τις ημέρες πολλά και υπερβολικά πράγματα. Το παιδί ήρθε και μας είπε ξεκάθαρα: “Παιδιά, δεν μπορώ άλλο. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, αλλά δεν αντέχω”. Ούτε τσακώθηκε κανείς μαζί του ούτε το παιδί ζήτησε...
υπερβολικά χρήματα. Και εμείς με τη σειρά μας τον ευχαριστούμε. Και όντως τον ευχαριστούμε τον Παναγιώτη. Με εκνευρίζει να ακούω ότι τον διώξαμε. Δεν τον διώξαμε» δηλώνει ο Γιώργος Κυρίτσης, που εντυπωσιάστηκε όσο και η παραγωγή της σειράς από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

«Γίνεται ένας περίεργος θόρυβος που δεν τον αντιλαμβανόμαστε. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι ασχολούνται με αυτό. Γιατί κανείς δεν ασχολείται με το αν πήραμε το πρώτο βραβείο σεναρίου ή με τις αγωνίες μας; Ενας ηθοποιός είπε ότι είναι πάρα πολύ κουρασμένος και μας είπε ότι θα αποχωρήσει. Είμαστε υποχρεωμένοι να το σεβαστούμε και να τον ευχαριστήσουμε. Να τον κρατούσαμε με το ζόρι; Δεν γίνεται. Δεν είμαστε φασίστες».

Μάλιστα, ο σεναριογράφος μιλά για τη σχέση που έχουν ο ίδιος και η Ελενα Ακρίτα με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. «Με τον Παναγιώτη είμαστε φίλοι. Παραμένουμε φίλοι. Εχουμε συνεργαστεί και στη “Βέρα” και στην “Εδέμ” με εξαιρετική επιτυχία και επειδή η ζωή κάνει κύκλους, θα συνεργαστούμε και κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον».

Ο Γιώργος Κυρίτσης απαντά στην «Espresso της Κυριακής» πώς θα χειριστεί την πλοκή χωρίς τον «Μάνο Λύτρα» της δημοφιλούς «παρέας της Φεγγαρόπετρας»: «Σαφώς είναι ένας ρόλος πρωταγωνιστικός και καθοριστικός. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Ωστόσο, κάποιος από την παρέα θα αποχωρήσει κάποια στιγμή. Η παρέα και η ζωή συνεχίζονται. Ετσι και αυτή η παρέα θα συνεχιστεί και χωρίς τον Μάνο».

Οσο για το πότε και πώς θα αποχωριστούμε τον τηλεοπτικό Μάνο Λύτρα από τη σειρά; «Ο Παναγιώτης συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα και θα είναι στα επεισόδια μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Εχουμε ακόμα έναν μήνα επεισοδίων που δεν έχουν γράψει, γι' αυτό δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το τέλος της σειράς. Ούτε αν θα πεθάνει ούτε αν θα σταλεί στο εξωτερικό. Κατ' αρχάς, θα πρέπει να μαζευτεί το συγγραφικό team και να αποφασίσουμε όλοι μαζί γι’ αυτό. Δεν το έχουμε κάνει ακόμα».

Οσο για το 55% του ποσοστού τηλεθέασης που θα ήθελε να παραμείνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στη σειρά; «Το 55% έχει και προεκτάσεις άλλου είδους. Τις ερμηνείες των παιδιών που είναι άριστες μέσα σε έναν καταιγισμό γυρισμάτων. Τα παιδιά είναι ήρωες. Μένουν καθημερινά μέχρι τις δωδεκάμισι τη νύχτα για να τελειώσουν το γύρισμα και το κάνουν με αγάπη και ενθουσιασμό. Οτι κάποιος ζήτησε συγγνώμη και αποχωρεί, δεν σημαίνει πως η σειρά τελειώνει».


ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο «ΣΤΕΦΑΝΟΣ»
Ο σεναριογράφος της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» απαντά και στις φήμες που ήθελαν και τον Αλέξανδρο Σταύρου να αποχωρεί από το καστ: «Βεβαίως και θα είναι ο “Στέφανος” (Αλέξανδρος Σταύρου) την επόμενη χρονιά. Κανένας από τους ηθοποιούς δεν είπε ότι θα σταματήσει. Ακόμα και ο Παναγιώτης δεν είπε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας. Οτι δεν αντέχει άλλο μας είπε μόνο».

ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου