ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Θρίλερ με την εισαγωγή του Τόλη στο Ναυτικό Νοσοκομείο τη νύχτα








Για προγραμματισμένο ραντεβού κάνει λόγο το νοσοκομείο, συγγενής του έκανε όμως λόγο για καρδιακό επεισόδιο. Ίσως τοποθετηθεί σήμερα βηματοδότης. Η κατάσταση της υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του χθες αργά το βράδυ... υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του προβλήματος.Η υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου ενδεχομένως να είχε καταπονηθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις για το χρέος των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στην εφορία που είχε ως συνέπεια την παραίτηση της συζύγου του, Άντζελας Γκερέκου από τη θέση της υφυπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος εδώ και χρόνια πάσχει από κολπική μαρμαρυγή για την οποία ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή.
Χθες το βράδυ στις οκτώ  ένιωσε κάποια δυσφορία, ίσως ανέβηκε η πίεσή του, καθώς αυτό είναι ένα “κλασικό” σύμπτωμα της ασθένειας.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος παρουσίασε αρρυθμίες και καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι χρόνιο δεν αποκλείεται σήμερα να τοποθετηθεί βηματοδότης.

1 σχόλιο:

  1. ΕΕ' ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΡΙΛΕΡ ?
    .........ΘΡΙΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΖΑ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΑ CD ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή