ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τέσσερις γερμανοί προσπαθούν να σταματήσουν το μηχανισμό στήριξης







Την ώρα που η Μέρκελ βιάζεται πλέον να υπερψηφιστεί στην χώρα της η στήριξη της Ελλάδας μέσω των δύο σωμάτων του κοινοβουλίου, με στόχο να πάρει την τελική έγκριση από την Παρασκευή, 4 γερμανοί προσπαθούν να την σταματήσουν. Ο κεντροδεξιός συνασπισμός της κ. Μέρκελ έχει αρκετή υποστήριξη για να περάσει το νομοσχέδιο,... αλλά οι περισσότεροι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι συμφωνούν ότι σήμερα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο λοιπόν θα μπορούσε να προέλθει από τέσσερις οικονομολόγους και δικηγόρους που σκοπεύουν να προσβάλουν την απόφαση την Παρασκευή το πρωί πριν από το συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας.

Ένας από αυτούς, ο καθηγητής Starbatty, δήλωσε ότι η βοήθεια για την Ελλάδα θα καθυστερήσει απλώς την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, με ακόμη υψηλότερο κόστος για την Ελλάδα και την ευρωζώνη. Η μόνη διέξοδος, κατά τη γνώμη του, είναι για την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη συνολικά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα, που αυτοαποκαλούνται οι τέσσερις σωματοφύλακες, έχουν καταθέσει μήνυση ενώπιον του ανώτατου δικαστηρίου της Γερμανίας. Πάνω από μια δεκαετία πριν, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σταματήσουν την εισαγωγή του ευρώ στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, το 56% των Γερμανών πιστεύουν ότι η βοήθεια προς την Ελλάδα, είναι λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου