ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κριτήρια του ΑΣΕΠ, προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ – Νεότερα στοιχεία για τις προσλήψεις στην Πέλλα

http://www.paraskevi13.com/wp-content/uploads/2009/10/kotrotsos112.jpg










Τελικά από ότι φαίνεται στην Ελλάδα μπορείς εύκολα να δώσεις την ερμηνεία που θέλεις σε έννοιες και καταστάσεις. Έτσι λοιπόν, στην περίπτωση με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» και τα όσα ανέφερε για τις προσλήψεις στο αρχαιολογικό μουσείο της Πέλλας,... προκύπτει ότι αυτές δεν διενεργήθηκαν από το ΑΣΕΠ, αλλά με την εφαρμογή κριτηρίων του ΑΣΕΠ και από την ορισθείσα επιτροπή προσλήψεων του τοπικού Μουσείου. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή δεν υπήρχε κάποια επιτροπή διορισμένη από το ΑΣΕΠ, αλλά οι προσλήψεις έγιναν από επιτροπή του Μουσείου της Πέλλας. 

Αυτά ανέφερε σήμερα το πρωΐ ο εκδότης της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» Σ.Κοτρώτσιος μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, MegaΣαββατοκύριακο. Ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχουν λαθροχειρίες στην τελικά κατάταξη του πίνακα, καθώς άτομο με δύο παιδιά μοριοδοτήθηκε ως πολύτεκνος. 

http://ts.vimeo.com.s3.amazonaws.com/381/995/38199572_640.jpg 




Σε τηλεφωνική επικοινωνία της Θ.Τζάκρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η υφυπουργός αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση, αρνήθηκε ότι οι εμφανιζόμενοι ως συγγενείς είναι πραγματικά συγγενείς της και τόνισε ότι η ίδια δεν γνώριζε καν για τη διενέργεια του διαγωνισμού, αν και όπως της επισημάνθηκε είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, όταν ήταν στην αντιπολίτευση από τον Οκτώβριο του 2008 ακόμα, για τη μη πρόσληψη προσωπικού στο αρχαιολογικό μουσείο της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου