ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Μετακινήσεις οπαδών τη νέα σεζόν!







Να ξεκινήσει η νέα σεζόν χωρίς απαγορεύσεις στις μετακινήσεις οπαδών αποφάσισαν μετά από συνάντηση που είχαν ο Γενικός Γραμματεάς Αθλητισμού, Κώστας Μπιτσαξής και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας. Παρόντες στη συνάντηση που έγινε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ήταν τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ...Σοφοκλής Πιλάβιος, ενώ την Σούπερ Λιγκ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Νίκος Πατέρας, ο Πατρίκ Κομνηνός και ο Γιώργος Μποροβήλος . Επίσης εκεί βρέθηκαν ο νομικός σύμβουλος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Θεόδωρος Κουρίδης και οι Γιώργος Λούβαρης, Κώστας Πηλαδάκης.

Κατά την αποχώρησή του ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας τόνισε:
“Συζητήσαμε τεχνικές λεπτομέρειες του νέου πειθαρχικού Δικαίου της ΕΠΟ που θα συνοψίζει τις απαιτήσεις ελληνικής κοινωνίας . Ο καθένας πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να έχουμε ένα ήσυχο πρωτάθλημα. Όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους για τα θέματα βίας και πιστεύω πως θα βρεθεί λύση που θα αποδέχονται και οι ομάδες. Το τελικό πειθαρχικό πλαίσιο που θα ψηφιστεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις αρχές Ιουνίου θα είναι πολύ πιο αυστηρό αλλά και ρεαλιστικό. Θα υπάρξουν αυστηρές ποινές που θα φτάνουν μέχρι και σε αφαιρέσεις βαθμών των ομάδων.
Η αστυνομία θα κάνει πιο καλά τη δουλεία της. Θα συλλαμβάνουμε και θα τιμωρούμε. Όσο για την επιχορήγηση μέσω του ΟΠΑΠ, δεν είναι δυνατό να χρηματοδοτούμε ένα προϊόν που συνδέεται με βία. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει χωρίς απαγορεύσεις μετακινήσεων και οι ομάδες θα έχουν την αντικειμενική ευθύνη των οπαδών τους. Το αυτοδιοίκητο σταματά εκεί που αρχίζει το δημόσιο συμφέρον”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου