ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Μαραντόνα: Καλύτερος από μένα ο Μέσι...







Ο Λίονελ Μέσι έχει εντυπωσιάσει όλο τον πλανήτη με τα... μαγικά του στο γήπεδο και πολλοί είναι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Στην ίδια κατηγορία ανήκει κι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υποκλίνεται στο ταλέντο του και τον χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της... υφηλίου.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, αντιπάλου της Εθνικής μας στο Μουντιάλ, τόνισε επίσης πως «ο Μέσι είναι καλύτερος απ' ότι ήμουν το 1986 και πρέπει να γίνει ο ηγέτης μας στο Μουντιάλ».
Ο Μαραντόνα περιμένει πολλά από τον Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και τον προετοιμάζει για την μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, εξηγώντας του πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται στον αγωνιστικό χώρο.
«Είναι καλύτερος από ότι εγώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ’86. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και πολύ μακριά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνει ο ηγέτης μας. Το 1986 έκανα πολλά με την μπάλα και οι συμπαίκτες μου με ακολούθησαν. Τώρα έχω εξηγήσει στον Μέσι ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και με κατάλαβε» είπε ο Μαραντόνα και πρόσθεσε.
«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Λίο γεννήθηκε στην Αργεντινή και μπορώ να τον προπονώ. Όποιος δεν τον καταλαβαίνει αυτό είναι δικό του πρόβλημα! Ο Μέσι έχει συνειδητοποιήσει ότι οι συμπαίκτες του περιμένουν να τους οδηγήσει. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε ότι εφόσον η μπάλα δεν περνά από τον Μέσι, θα περνά από μένα κι εγώ, ξέρετε, δεν μπορώ να κουνηθώ τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου