ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Υπό αξιολόγηση και ο Κώστας Καραμανλής διαμηνύει ο Αντώνης Σαμαράς








Υπό κρίση βρίσκεται και ο Κώστας Καραμανλής διαμηνύει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας ένα ακόμη βήμα αποστασιοποίησης από τον προκάτοχό του.Όπως αναφέρουν «Τα Νέα» το ηχηρό μήνυμα Σαμαρά που απευθύνεται πρωτίστως στο εσωκομματικό πεδίο είναι ότι από τη νέα Επιτροπή...
Αξιολόγησης των υποψηφίων βουλευτών δεν εξαιρούνται οι εν ενεργεία βουλευτές και σε τελική ανάλυση ο ίδιος θα αποφασίσει ποιοι θα συμπεριληφθούν εκ νέου ή θα κοπούν από τα γαλάζια ψηφοδέλτια.
Ωστόσο, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε την Τρίτη με τον πρόεδρο του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας στο κάδρο των στελεχών που τελούν υπό αξιολόγηση και τον Κώστα Καραμανλή.
Όταν ρωτήθηκε εάν θα πρέπει να καταθέσει αίτηση στην επίμαχη επιτροπή και ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε με έμφαση: «Ο ρόλος αυτής της Επιτροπής Αξιολόγησης είναι η διαρκής αναζήτηση νέων υποψηφίων και η διαρκής αξιολόγηση των πάντων. Από κει και πέρα υπάρχει και το καταστατικό. Η θέση αυτή που πήραμε είναι ότι αυτή η διαρκής αξιολόγηση ισχύει για τους πάντες».

Για τους περισσότερους στη ΝΔ η κίνηση Σαμαρά εντάσσεται στον σχεδιασμό για τη γαλάζια αυτοκάθαρση και αποτελεί προαναγγελία για «μαζικές εκκαθαρίσεις».
Βουλευτές που κινούνται στον στενό πυρήνα των καραμανλικών στελεχών δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους από το μήνυμα Σαμαρά και άφηναν να εννοηθεί ότι προσδοκούσαν διαφορετική αντιμετώπιση του πρώην πρωθυπουργού από την ηγεσία.

Προβεβλημένοι κομματικοί παράγοντες, εξάλλου, εκτιμούσαν ότι η στάση του κ.Σαμαρά αφήνει ουσιαστικά εκτεθειμένο τον κ.Καραμανλή και θα σταθεί αφορμή για να ανοίξει κι άλλο ο κύκλος των επικριτών του, εντός κι εκτός ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου