ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ογκώδη συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά των οικονομικών μέτρων

http://s.enet.gr/resources/2009-09/1255720-thumb-large.jpg





Νέα συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά των οικονομικών μέτρων. Χιλιάδες πολίτες -περίπου 15.000- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Συντάγματος.Ογκώδης -15.000, σύμφωνα με την Αστυνομία- ήταν και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ με... αφετηρία την Ομόνοια.Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή και τελικά «διαλύθηκαν» στη λεωφόρο Αμαλίας, λίγο πριν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη χωρίς να ενωθούν με τους άλλους διαδηλωτές.
Περικύκλωση της Βουλής πραγματοποίησε το δίκτυο συνδικαλιστών ριζοσπαστικής αριστεράς.

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν δύο πορείες διαμαρτυρίας. Στην πρώτη συμμετείχαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, η Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων, η Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών, η Πρωτοβουλία Σωματείων, ο ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Η πορεία ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Εγνατία και αφού διέσχισε κεντρικούς δρόμους κατευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης.

Στην πλατεία Αγίας Σοφίας ορισμένοι εκ των διαδηλωτών πέταξαν αυγά προς το κτίριο που στεγάζει το προξενείο της Γαλλίας, ενώ κάποιοι από αυτούς μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και άρπαξαν προϊόντα χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.
Η δεύτερη πορεία, την οποία οργάνωσε το ΠΑΜΕ, ξεκίνησε από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου και οι διαδηλωτές κινήθηκαν στους δρόμους της κεντρικής αγοράς φωνάζοντας συνθήματα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου