ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ : Αίθριος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας








 Καλοκαιρία και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.Πιο αναλυτικά στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου...
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόνησο ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα νότιοα δυτικοί 5 πρόσκαιρα και τοπικά 6.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και το απόγρυμα στην Κρήτη τοπικά 6.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, στα Δωδεκάνησα παρωδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κατευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στα νότια τοπικά 6.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως
28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου