ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Κινητοποιήσεις σήμερα και αύριο στο κέντρο της Αθήνας






Συγκεντρώσεις και πορείες διαφόρων παρατάξεων θα γίνουν σήμερα και αύριο στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης Ερντογάν αλλά και των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, σήμερα στις 19.00, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοτζιά.Την... ίδια ώρα, μέλη ακροδεξιών οργανώσεων θα συμμετάσχουν σε κινητοποίηση ενάντια στην επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Ταυτόχρονα, στην πλατεία Κλαυθμώνος για τον ίδιο λόγο θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη της αρμενικής και κουρδικής κοινότητας, συλλόγους Ποντίων και Κυπρίων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς την πρεσβεία της Τουρκίας.
Αύριο, στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως. Για το λόγο αυτό θα γίνει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από το χώρο της συγκέντρωσης, την πλατεία Βικτωρίας, τα Προπύλαια, την πλατεία Αττικής, την πλατεία Βάθης, την πλατεία Ομονοίας, την πλατεία Κοτζιά, την πλατεία Κάνιγγος, την πλατεία Καραϊσκάκη και στη διαδρομή των διαδηλωτών προς τη Βουλή, μέσω των οδών Πατησίων και Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου