ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Διαθέσιμοι στο Διαδίκτυο οι χάρτες της Κτηματολόγιο ΑΕ για όλη την επικράτεια - Προβλήματα λειτουργίας από σήμερα...






 Δωρεάν πρόσβαση σε αεροφωτογραφίες και δορυφορικές εικόνες όλης της χώρας, μέσω νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας της Κτηματολόγιο ΑΕ, προσφέρει στους ιδιοκτήτες ακινήτων το υπουργείο Περιβάλλοντος. Οι ορθοφωτογραφίες, όπως ονομάζονται οι φωτογραφίες από ψηλά, αφορούν το σύνολο της Ελληνικής επικράτειας, με... εξαίρεση ορισμένες παραμεθόριες περιοχές, καθώς και ορισμένες διαβαθμισμένες εγκαταστάσεις, για τις οποίες ισχύουν περιορισμοί και απαγορεύσεις.
Οι εικόνες ελήφθησαν το διάστημα 2007-2009 και έχουν ανάλυση 20 εκατοστά για τις αστικές περιοχές και 50 εκατοστά για τις υπόλοιπες περιοχές. Η νέα υπηρεσία προσφέρει επίσης εργαλεία για τη μέτρηση αποστάσεων και εμβαδών.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο έργο, το οποίο η Κτηματολόγιο ΑΕ υλοποίησε στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
Πάντως η νέα υπηρεσία χαρτών βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και σήμερα το μεσημέρι παρουσιάζει προβλήματα λειτουργίας, πιθανώς λόγω της υψηλής κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου